Club Basquet Lleida > Notícies > L’AQUAGAN GARANTEIX LA PERMANÈNCIA

L’AQUAGAN GARANTEIX LA PERMANÈNCIA

Aquest cap de setmana s’ha confirmat la permanència de l’AQUAGAN CB LLEIDA a la Categoria Copa Catalunya per la temporada vinent.

Després d’haver aconseguit l’ascens la passada temporada, el primer objectiu del Club era aconseguir la permanència, evidentment, per la importància de la categoria (màxima categoria catalana). Aquest era un objectiu bàsic de Club i hi teníem moltes esperances després de la configuració de la plantilla. Però de seguida va venir la lesió de gravetat de la Carla i això suposava un primer obstacle que podia afectar l’equip. Aquest però, va saber treballar de valent i aconseguir, jornada rera jornada, uns resultats magnífics que van fer que aquest objectiu s’apropés més aviat del que podíem preveure. I va arribar un altre entrebanc en forma de lesió, també greu, de la Sonia. I l’equip va continuar treballant i, finalment, dissabte, a la pista del Joventut Badalona Femení A, es va aconseguir una victòria que suposa, dos jornades abans de la finalització de la 1a Fase, assegurar la 4a plaça del Grup 1 que permet, a la 2a Fase, lluitar per l’ascens en comptes de lluitar per la permanència al mes de maig.

I ens trobem al mes de gener, salvats i encarant una 2a Fase lluitant per un altre objectiu molt més ambiciós. Evidentment, sabem del potencial dels equips classificats i de la dificultat d’aquests propers partits però no dubteu que aquest grup de jugadores i l’equip tècnic no estalviaran esforços per fer-nos somiar en els propers mesos. Us afegiu a les emocions fortes?

Volem desitjar des d’aquestes línies una ràpida recuperació de les jugadores lesionades perquè tot el grup estigui a punt per aquest nou repte.

Som-hi CB Lleida!!!!!!