Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 10/11 DE FEBRER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 10/11 DE FEBRER.

1- El Sènior AQUAGAN després d’aconseguir la salvació matemàtica el passat cap de setmana, rebia a un equip de la part alta: el Almeda. Partit on els guarismes van ser molt baixos. Poc encert en el tir i les defenses superant els atacs clarament. Un parcial de 0/12 inicial posava les coses difícils. Mica en mica però ens vam anar apropant. Tenim l’última posessió del partit i tenim dos tirs però no entren. Prorròga. Segueix l’igualtat. Al final derrota. Està clar però que no estem massa lluny dels d’adalt.

2- El Sènior MARQUÈS necessitava tornar al camí de la victòria per no perdre el tren de la part alta de la classificació. Venia un rival amb poques victòries que ho va justificar des del primer moment. Ja en els primers minuts vam marxar i progressivament la diferència anava augmentant. Plàcida victòria.

3- El Júnior LLEIDA.NET rebia a la Joviat de Manresa que estava imbatuda. Nosaltres només amb una derrota. Partit doncs que es preveia molt igualat. Vam governar tot el partit però amb diferències no massa grans . Elles no ens deixaven marxar. Tot quedava pendent dels últims minuts i, aquí, ens van escurçar fins a tenir possessió per guanyar. Van fallar. Bona victòria que ens situa molt bé.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS no aconsegueix sortir de la dinàmica de resultats negativa. Anava a Torrefarrera contra un equip que està a la part mitja/baixa de la taula.  El rival va tornar a ser superior i els nostres punts encistellats molt pocs. Difícil de guanyar.

5- El Cadet LLEIDA.NET continua el seu camí triomfal. Diumenge guanyava amb facilitat davant un rival de la part baixa. Partit plàcid per un equip que torna a jugar diumenge a casa i que hores d’ara segueix mostrant-se com un equip exageradament fiable. Continuem líders. Tot guayat.

6- El Cadet ROC ROI va avançar el seu partit a divendres a la nit. L’equip va lluitar i va tenir una bona actitud a la pista. El rival, la Joviat, situat a la part alta de la classificació no va donar opcions. Derrota amb orgull.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS va sortir totalment adormit a Artesa de Segre. Les locals ens fan un parcial de 18/3 que encarrilà la seva victòria. Nosaltres, malgrat la millora, ja vam anar a remolc tot el partit i impossible d’atançar-nos al marcador per fer pessigolles.

8- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL també va iniciar el partit de forma molt dolenta. Després vam millorar però ja vam arrossegar una diferència insalvable per poder competir per la victòria.

TROBADA A LES XARXES

Fa un dies llegia aquest tuit a les xarxes del Cb Mollerussa: “Avui comencen una nova iniciativa al club “El Tercer temps”, després del partit compartirem una estona amb l’equip contrari

L’anomenat “tercer temps” és una pràctica habitual del rugby. Es tracta de compartir una estona i uns beures, en el rugby és habitual la cervesa, després del partit amb l’equip contrari. El Mollerussa ho ha posat en pràctica. Em sembla una iniciativa força interessant. Si més no per plantejar-ho. Des d’aquí felicito al club urgellenc.

Jordi Rexach

jordirex2hotmail.com