Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 17/18 DE FEBRER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 17/18 DE FEBRER.

1- El Sènior AQUAGAN acabava la 1era Fase posant la cirereta del pastís. Victòria fora de casa per culminar una 1a Fase somiada que ens permet saber que la temporada vinent seguirem a la màxima categoria catalana. El partit va anar sempre a favor nostre sense poder sentenciar. La renda agafada al 1r quart (8 punts) va ser definitiva. Cal felicitar, un cop més, a tot l’equip tècnic i totes les jugadores per la gran feina feta i les mil hores dedicades.

2- No era fàcil el desplaçament al camp del Grup Barna que navega per la part mitja de la taula. El Sènior MARQUÈS però va demostrar la seva solvència i va poder endur-se una victòria que el fa mantenir-se a la quarta posició. Dos primers quarts agafant una avantatge de 9 punts per llençar-la per terra al 3er quart. A l’últim sortíem empatades. Un parcial de 1/7 en els 2 últims minuts ens donava la victòria.

3- El rival del Sènior DECO TEBA’S era, possiblement, el que té més nivell. De fet aquesta mateixa temporada ens va infringir una derrota dolorosa. Diumenge però, després d’un primer quart igualat l’equip, de forma progressiva, es va anant mostrant superior i la victòria va ser plàcida (26 punts). Encert en el tir, bona defensa i excel·lents contraatacs. 84 punts!!!! Bon començament de 2ona Fase.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS jugava contra un dels millors equips de la categoria. La dinàmica de resultats és molt negativa i ens costa competir cada partit. Dissabte, una altra derrota per una àmplia diferència de punts.

5- El Cadet LLEIDA.NET rebia al Sant Nicolau. Sense fer un dels seus millors partits, sense acabar de dominar el rebot, sense tenir un joc fluid es va imposar sense massa patiment. Temporada per emmarcar. Cada dia no es pot estar excels!!!

6- El Cadet ROC ROI està patint molt aquest any. És difícil ser de primer any en una categoria i, a més a més, competir fora de la Territorial Lleidatana. Cal fer-ho, quedar-se a casa vol dir parar el progrés de forma sobtada. Dissabte va perdre un altre cop però va mostrar detalls interessants. A seguir treballant.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS rebia al Vallfogona, equip que el precedia a la classificació. Es preveia un matx igualat i així va ser. Tanta igualtat que en l’últim moment vam tenir dos tirs lliures a favor i el rival ens superava per un. Amb un encert empatàvem i pròrroga, amb dos guanyàvem i contents. No va entrar cap. Derrota i caps baixos. Aixecar-se toca.

8- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL anava a Horta. Partit molt competit. El fet d’anar amb sol 8 jugadores va ser determinant. Ens va faltar una mica de benzina per arribar als últims minuts amb l’energia suficient per competir la victòria. Llàstima. Bon partit.

9- Alegria la que ens va donar el Preinfantil EKKE A davant el Cerdanyola. Portàvem una sèrie de derrotes per un marge molt ajustat i l’equip mereixia una victòria. Bon treball, bon partit i bona victòria. A veure si ara n’encadenem alguna/es més. Som-hi!!.

10- El Preinfantil EKKE B jugava a la pista del BAC Agramunt que és el líder. Nosaltres no vam fer un bon partit i, malgrat això, només una cistella en l’últim instant va desfer un empat que ja ens portava a la pròrroga. Estem 3 equips empatats a la segona posició. Aquest grup és igualadíssim. Emocionant!!

11- Partit molt complert del LUÍS LAX AUTOCARS davant el Femení Osona. L’equip ha anant agafant el ritme amb el que juguen fora de la Territorial de Lleida i és evident la seva progressió. Dissabte el partit acabava amb derrota però amb molt bones sensacions. A seguir millorant.

12- El Mini de primer any, UNICARS PONENT, sabem que està perdent partits per diferències una mica àmplies perquè es prioritza el creixement i progressió de les jugadores. Sobretot cara a un any vinent on serà imprescindible, per competir, haver passat per aquest nivell d’exigència que hi ha més enllà de La Panadella. Derrota a Can Barça.

13- Derrota del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES contra un equip, el Sedis, que està molt per sobre de la resta i que el seu nivell és per jugar aquesta segona Fase per Barcelona. Les nostres van anar de menys a més i fins i tot van aconseguir empatar un període.

14- Bon partit de les Preminis a Cervera. L’equip està progressant i les dades ho reafirmen. A casa, fa uns mesos, vam perdre de 34. Aquest cap de setmana de tant sols 9 punts. És una satisfacció veure com les nenes milloren.

15- Escola i Preminis van anar fins a Bellvís per fer una de les Trobades organitzades per la Federació. Una mica de fred, un xic de matinada i bàsquet. Bons partits i una mica d’aprenentatge.

TROBAT A LES XARXES

La notícia del bàsquet d’aquest cap de setmana ha estat la gran sorpresa del títol de Copa aconseguit pel Barça que estava fent una temporada molt dolenta. Un tuit d’IU FORN, periodista i columnista deia: “Més enllà del bàsquet, la victòria del Barça a la Copa mereix una reflexió sobre com a la vida n’és d’important l’experiència i sobre com creure que ho pots aconseguir és el gran pas per aconseguir-ho.”  Ho afegiria a la dita aquella que diu: “el futbol (bàsquet) és un estat d’ànim”  que va dir Valdano.

Amb dues cites explicaríem tant la Copa del Barça aquest cap de setmana com situacions diverses que es donen a mil equips.

Fem el suficient perquè aquestes circumstàncies es donin??

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com