Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 24/25 DE FEBRER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 24/25 DE FEBRER.

1- El Sènior MARQUÈS jugava aquest cap de setmana dos partits de lliga. Els dos eren a casa, els dos eren contra equips de la part baixa de la classificació, els dos van ser resolts de manera eficient per un marge de punts suficient perquè el cor no s’accelerés en cap moment. Ja som terceres. L’equip va creixent.

2- El Sènior DECO TEBA’S visitava al Vallfogona. Pista sempre difícil . Bon començament de partit que ens feia anar 8 amunt després del primer quart. Els altres també els vam perdre però per molt poc marge. Al final, emoció a dojo.  Victòria d’1!!!! Estem en una lliga de quatre, de 6 partits. Portem 2 de 2. De moment líders!!

3- El Júnior LLEIDA.NET tenia també doble jornada. Jugava contra el cap i la cua de la classificació a domicili. Divendres el cap el guanyava amb relativa claredat i excessiva segons s’havia desenvolupat la majoria de partit (-26). Dissabte contra el Círcol Catòlic (la cua) guanyàvem després d’una pròrroga. Igualat fins als últims dos minuts del temps afegit on vam ser millors. Acabada la primera volta de la 2a Fase haguéssim signat estar com estem. Seguim!!

4- La sorpresa i alegria de la jornada la va donar el Júnior CALLES ADVOCATS que després de moltes jornades tornava a assaborir la victòria. El Sant Cugat va ser la víctima d’un equip que, esperem, aquesta victòria li suposi un trampolí definitiu per obtenir-ne més . Podem!!!

5- El Cadet LLEIDA.NET que continua líder i invicte rebia un Joventut de Badalona de la part baixa de la classificació. El partit va seguir el guió previst i la superioritat nostra es va fer palesa des de bon començament. Victòria molt plàcida.

6- El Cadet ROC ROI visitava el Granollers. Aquí a Lleida, el partit de la primera volta, ja va anar força ajustat. Dissabte també va seguir els mateixos registres. Malauradament el final de la pel·lícula també va ser el mateix. Derrota per poc marge de punts. Bon partit sense premi.

7- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL rebia un Igualada que allà ens havia superat de 6 punts. Teníem esperances de victòria. Molta igualtat durant el partit. Al final, potser la seva lleugera superioritat en la intensitat els hi va donar la victòria. Llàstima!!!!

8- El Preinfantil EKKE A rebia després de la primera victòria en la jornada anterior al Xamba de Vilafranca. Com tots els partits d’aquest grup, va ser igualat. Aquest especialment amb poc encert de cara a cistella (86 punts entre els dos equips). Nosaltres millor i ens vam endur la 2a victòria consecutiva. La setmana vinent descansem. Millor fer-ho després de dues victòries.

9- El Preinfantil EKKE B portava un balanç de 2 i 2. Diumenge es desplaçava a la pista de l’últim classificat: el Torà. Feia bons els pronòstics inicials i guanyàvem amb claredat. Ara tenim balanç positiu i el cap de setmana vinent tot un repte: el Bellpuig.

10- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS aterrava al partit força malament. Tres quarts per oblidar i després l’equip sí va demostrar el seu nivell. Derrota honrosa i partit competit. Seguim aprenent.

11- El Mini de primer any, UNICARS PONENT, va estar molta part del partit competint per guanyar-lo. Aquest però es va fer excessivament llarg i, cap al final, l’A.E. Minguella de Badalona se’n va anar amb certa diferència. Bon partit en línies generals.

12- Partit d’infart el del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES. Un arbitratge excessivament rigorós que feia acumular moltes faltes a les jugadores i ens feia patir quantes podrien acabar el partit. Al final vam resistir a les faltes i a la Penya Fragatina. Victòria de dos!!!! Felicitats!!!

TROBADA A LES XARXES

Aquesta setmana es va morir FORGES un dels millors humorístes de l’estat espanyol dels últims temps. No era un especialista en esports però jo he rigut moltíssimes vegades amb els seves vinyetes. Sarcàstic, irònic, punxent, …. El meu minúscul homenatge.