Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 3/4 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 3/4 DE MARÇ.

1- El Sènior AQUAGAN començava la segona Fase al camp de l’Hospitalet. Ja sabem que en aquesta fase que juguem contra els millors equips de la categoria i les dificultats seran màximes. Diumenge vam fer una primera part prometedora i va estar el partit en paràmetres de màxima igualtat. El tercer quart va ser seu i aquí es va decidir el partit.

2- Sortida difícil la del Sènior MARQUÈS contra un equip de la part mitja-alta de la taula. Confiàvem perquè les prestacions que ha donat l’equip han estat magnífiques. Dissabte però vam arribar a l’últim quart amb molta igualtat. En aquest darrer el rival mentalment va ser superior. Perdem la tercera plaça. A recuperar-la.

3- El Sènior DECO TEBA’S guanyava l’altre cap de setmana a Vallfogona per un punt. Aquest tornava a repetir victòria a domicili i pel mateix marge, ara a Tàrrega. Les coses estan força bé i anem primeres. Dissabte al camp del segon. És el partit!!!!!!! I si tornem a guanyar d’un punt??!! Sopar pels tècnics!!!!

4- El Júnior LLEIDA.NET anava fins a Cornellà. Un rival que va per sota a la classificació però que aquí Lleida ens va costar molt guanyar. Diumenge però vam tornar a mostrar la millora dels últims partits . Vam manar i vam portar el ritme tot el partit. Victòria relativament còmoda.

5. Després de la primera victòria a domicili la setmana passada confiàvem que el Júnior CALLES ADVOCATS fes un pas ferm  a casa i pogués aconseguir la victòria. No va ser així. Bona defensa però la manca d’encert cara a cistella ens va condemnar, un cop més, a la derrota.

6.El Cadet LLEIDA.NET està guanyant la majoria de partits per una diferència de punts que no accelera el cor dels espectadors. Diumenge sí!! El Barça , quedant poc per acabar es va posar per davant. Reacció immediata i victòria de 4. Seguim imbatudes i líders. Seguim!!

7- El Cadet ROC ROI malgrat les bones ajudes de les infantils i preinfantils, no va tenir la suficient regularitat per competir per la victòria. Segurament aquesta muntanya russa en el rendiment és el gran handicap d’aquest equip. També costa fer punts.

8- L’infantil OPEL LLEIDAMÒBIL competia molt bé durant 6 períodes; sobretot per una bona defensa. A partir d’aquí, com el globus que té un forat, ens vam anar desinflant de manera ràpida i vam encaixar un parcial molt negatiu. El camí cap a cistella, el teníem sense asfaltar i ple de pedres, amb mil corbes i molt costa amunt (22 punts).

9- El Preinfantil EKKE B rebia al Bellpuig. Allí havíem patit una derrota de 24 punts. Dissabte però amb una defensa excel·lent, amb una actitud encomiable, les superàvem. Són d’aquells partits que surts del vestidor desfet per l’esforç i amb un somriure que no cap per la porta. Felicitats noies.

10- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS rebia un molt bon equip i a més a més, tenia baixes i, seguint la Llei de Murphy,  vam patir una lesió. L’actitud va ser molt bona, es va treballar força. Malgrat la derrota, orgull per la feina feta.

11- No va estar lluny la victòria, la vam visualitzar en alguns moments i desitjar durant tot el partit. El Mini UNICARS PONENT va perdre finalment al camp del SESE barcelonès per poc marge de punts. Bon partit. Mereixem un premi!!

12- Com els seus companys de categoria el Mini AXIS FISIOTERAPEUTES va fer un bon partit contra el CENG d’Artesa. La fortuna tampoc ens va visitar i per tres punts el rival es va endur els dos punts. L’equip mostra cada cop més regularitat al llarg de tots els minuts. Millorant!!

13- Per últim les noies de l’Escola i les Preminis es desplaçaven a Artesa de LLeida per fer una Trobada. Com sempre una festa i unes ganes boges per menjar-se la pista. Aprenent cada dia!!

TROBAT A LES XARXES

M’ha semblat una frase encertadísima, meravellosa i certa . Trobada al twiter de: