Club Basquet Lleida > Notícies > DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El club es suma al Dia Internacional de les Dones. Defensem la igualtat de drets també en l’esport. Som un club d’equips exclusivament femeníns i n’estem orgullosos. Un club on a banda de les jugadores comptem amb entrenadores, preparadores físiques, delegades d’equips, delegades de camp i on també són majoria en la Junta encapçalades per una dona: la “presi”. Un club, doncs, amb molt de protagonisme per a les dones que des de sempre lluiten i treballen dia rere dia per canviar el món i la societat. Des del club reivindiquem  la visualització de l’esport femení: en els mitjans de comunicació, en les subvencions,… i en el tractament, en general, que en fa la societat.

“El feminisme és una forma de viure individualment i de lluitar col·lectivament” Simone de Beauvoir