Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 10/11 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 10/11 DE MARÇ.

1- Rebíem al líder Viladecans i les nostres condicions no eren les més optimes per les lesions. A banda que aquesta segona Fase, amb els millors 8 equips de la competició, sabem que serà difícil obtenir una victòria. Malgrat tot vam competir. Cal recuperar lesionades i poder tenir unes millors condicions. El premi pel Sènior AQUAGAN, òbviament, és estar aquí. Un somni al setembre.

2- El Sènior MARQUES rebia al Calaf, equip de la part baixa de la categoria. La confiança en la victòria, l’anar sempre per davant, el no veure moltes dificultats ens va fer que mai poséssim la cinquena. Partit de baix ritme de transicions ofensives,  de moviment de pilota, d’intensitat defensiva. Al final un partit que estava per resoldre molt abans, casi se’ns complica amb un parell de triples del rival. Victòria. Seguim quartes.

3- El Mollerussa sembla, en principi, el rival a batre per aconseguir el títol provincial pel Sènior DECO TEBA’S. Havíem guanyat a casa però dissabte, a Mollerussa, aquest era millor. S’escapava al principi i ja no vam tenir ni claredat en atac contra zona, ni encert en el tir exterior ni en les finalitzacions properes a cistella. En defensa no vam saber aturar les pivots rivals ni protegir prop de cistella. Malgrat la derrota, si guanyem els dos de casa que ens queden el 1r lloc és segur. Som-hi.

4- El Júnior LLEIDA.NET, en general, un bon partit . Sobretot ofensivament vam cometre moltes errades i ens costava un món fer punts. El tercer període va ser especialment dolent, exageradament espès i escasament anotador (2 punts). El partit estava molt costa amunt. A elles va semblar que els agafés el sindrome conegut “de la por a guanyar” i als 41 punts es van aturar quan encara quedaven 5 minuts. Un parcial de 0/14 al final ens donava una victòria i un segon lloc que mantenim, de moment, ferm. Seguim sumant!!

5- El Júnior CALLES ADVOCATS jugava contra el penúltim classificat. Era, doncs, una bona oprtunitat per sumar. L’excessiva irregularitat i la manca de confiança van ser llasts massa importants. Un final de partit força bo ens apropava però ja no hi havia temps per competir per la victòria.

6- El Cadet LLEIDA.NET rebia un rival dels bons, jugava a una hora no habitual (dissabte al matí) i a un pavelló que no era Cappont. Res pèrò va aturar un equip que tot li va de cara. El treball i especialment aquest cop la defensa van posar la victòria en una safata de plata. Partit disputat i que, un cop més, es decantava al nostre favor. “Que siga la fiesta”!!!

7- Començava Fase el Cadet LUÍS LAX AUTOCARS contra el Bellpuig. Partit igualat que es va decantar a favor del visitant per un 2n quart nostre horrorós a nivell defensiu. El rival ens va fer 22 punts i va sentenciar un matx que, a priori, havia d’estar força igualat. La regularitat és clau!!!. A seguir millorant.

8- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL ha millorat respecte a la primera volta i fa millors resultats. A la primera volta el mateix rival, l’Almeda, li va tancar marcador. Dissabte va competir i, malgrat no va tenir cap opció de victòria, la diferència en el marcador no va ser exagerada. Donant passes cap a la millora.

TROBAT A LES XARXES

La formació és, al meu parer, indispensable SEMPRE.  Cal aprofitar quan s’imparteix a Lleida i quan els formadors tenen un nivell i un prestigi. Sobretot dedicat als entrenadors, evidentment, però qualsevol que tingui curiositat pot apropar-se al coneixement del bàsquet. Mireu enllaç!!!!

https://www.basquetcatala.cat/noticies/7051