Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 17/18 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 17/18 DE MARÇ.

1- Diumenge hi havia calçotada. Per tant era millor guanyar, les celebracions és gaudeixen més. El Sènior AQUAGAN portava el partit a la igualtat en la primera part. En la segona, utilitzant una zona pres que va curtcircuitar l’atac local, va aconseguir un parcial de 2/19. Després vam saber gestionar el resultat favorable no exempts de cert patiment. La il·lusió i el no tenir por a guanyar van ser claus. Primera victòria en la segona Fase. Continuem superant expectatives.

2- El Sènior MARQUÈS anava a Barcelona per jugar contra un equip de mitja taula. A la mitja part ja anàvem per davant (32/39) , vam anar mantenint l’avantatge fins que en un moment, en els últims 5 minuts ens van xafar els talons (57/58). Un bon esprint final de 0/10 ens donava una victòria merescuda i que ens torna a posar en la 3a posició. La millor temporada d’aquest sènior des de fa una eternitat. Molt contents.

3- El Sènior DECO TEBA’S rebia al Vallfogona en un partit vital per conservar la 1a plaça. A Vallfogona havíem guanyat d’1 punt. Diumenge l’equip manava en l’electrònic per avantatges de 5 a 10 punts. En un moment del tercer període pensàvem que el partit estava quasi tancat. En el quart però, un seguit d’errades en la lectura de joc i una manca d’encert evident en la finalització, va fer que el rival no tant sols s’apropés sinó que es posava per davant quedant menys de 5 minuts. Al final ho vam arreglar. Patir!!!!

4- El Joventut ja ens havia amargat a casa. Diumenge ho va tornar a fer. Un equip que va per davall nostre però que ha superat en els dos partits al Júnior LLEIDA.NET. Un primer quart dolent  i, sobretot, 8 minuts del segon quart horribles (parcial de 23/0) decidien el partit. Malgrat els intents de la segona part i apropar-nos el suficient per, en algun moment, mantenir una petita esperança  no va poder ser. Cal no tenir més ensurts i assegurar un bon lloc pels encreuaments per mantenir la plaça a Preferent.

5- Els dos Cadets Interterritorials LLEIDA.NET i ROC ROI van jugar dilluns el seu partit de Lliga. Lògicament la victòria se la van endur les de 2n any. La lluita de les petites però va ser des del minut 1 al 40. Les del LLEIDA.NET se’n van de vacances de Setmana Santa amb un regal: matemàticament són equip classificat per la 2a Fase. El següent objectiu? quedar el més amunt possible.

6- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS ja sabem que no té excessiva facilitat per anotar. La qual cosa fa que per competir el partit és del tot imprescindible aplicar-se en defensa. En la 1a part no va haver ni la concentració ni la intensitat necessària. El rival ens va fer 40 punts. En conseqüència el partit ja no el vam va poder competir com ens hauria agradat.

7- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL feia, sens dubte, el millor partit de la temporada al camp del potent Sant Adrià. Partit quasi quasi rodó. A falta d’un minut estàvem amb totes les opcions del mon (-2) després d’haver remuntat 17 punts. Possiblement els nervis de veure la possibilitat de guanyar en una pista on no ho esperàvem, ens va passar factura. Derrota però bon partit i assenyala el camí per altres matxs.

8- El Preinfantil EKKE A rebia un Cornellà que està en la part alta de la classificació. Vam competir i vam estar per damunt en el marcador. Som un equip però que es connecta i desconnecta amb una facilitat exagerada. Per competir a segons quins nivells hem de tenir molta més regularitat. El camí cap a cistella el vam veure amb una pendent massa dificultosa (39 punts).  Sobretot però, cal guanyar en regularitat.

9- A Tremp, sabíem que no seria gens fàcil pel Preinfantil EKKE B territorial. Vam lluitar i competir el partit però ens va faltar una mica més d’encert. Sobretot però vam fer un mal 3er quart que al final va ser decisiu pel resultat final. Grup molt igualat on es gaudeix cada partit. Ara estem 3 equips empatats en la segona posició i a una victòria del líder. Emocionant a tope!!

10- El Mini LUÍS LAX  AUTOCARS jugava a Manresa contra un equip que a casa ens havia tancat marcador. A la capital del Bages però vam fer un bon partit. Tant en atac com en defensa l’equip va mostrar símptomes de millora. Seguim donant passes endavant. A veure si aquest fet ens dona, d’aquí no massa, una victòria. A seguir caminant per arribar-hi.

11- Seguim acumulant experiència pel Mini UNICARS PONENT de 1er any. Dissabte, contra el segon classificat, el CB Cornellà, no fèiem un mal partit. Derrota sense opcions a victòria però seguint progressant. Com el seu company mini, esperem que algun dia es tradueixi en una victòria. Sempre és més fàcil el dia a dia en els entrenaments.

12- Bon partit del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES a Mollerussa. Aquí ens havien guanyat. Dissabte molta intensitat defensiva, força encert en atac i victòria incontestable que ens situa en la 3era posició de la taula. Un grup també força igualat i que ara, en el tram final de temporada, es preveu una lluita interessant per anar escalant posicions. Progressant en la competició. Progressant en el dia a dia.

TROBADA EN LES XARXES

Fins a 5 equips del club, nou record de participació del nostre club,  jugaran aquest any al Torneig de Cambrils.  Torneig en què hi assistim des de fa la pila d’anys i que és de les coses que enyoren les jugadores quan, per edat, ja no poden anar-hi. Ja ha començat a sortir informació pels pares i jugadores que volen anar seguint el Torneig via telemàtica. De moment han sortit els participants. Segurament aquesta setmana penjaran calendari i, durant el Torneig, dia a dia, van sortint noves informacions.

Sort i a gaudir del Torneig

Aquesta és la web i les primeres notícies!!!!!

http://www.tgnbasquet.com/noticies/el-torneig-de-cambrils-del-tgn-basquet-tanca-les-inscripcions-amb-un-total-de-66-participants/

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com