Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 7/8 D’ABRIL.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 7/8 D’ABRIL.

1- El Sènior AQUAGAN rebia, al penúltim partit de Lliga a casa, a l’Hospitalet sense quasi res en joc. Vam sortir baixes d’intensitat en defensa i poc encert en atac. L’Hospitalet va agafar un avantatge que vam anar eixugant poc a poc. Vam arribar als últims minut igualades i als últims segons amb dos possibilitats de llançament de tres punts per empatar. No van entrar. Llàstima.

2- El Sènior MARQUÈS visitava Torrefarrera en el derbi de 2ona Catalana. S’esperava un partit molt complicat, doncs el rival anava just per darrera a la classificació i els derbis són partits complicats. Vam manar en el joc i en el marcador des del principi. Elles tant s’apropaven com s’allunyaven en el marcador. Finalment guanyàvem de 9, 3a plaça a la taula i saltat un obstacle que no era gens fàcil.

3- El Júnior LLEIDA.NET  tenia el partit decisiu per aconseguir la segona plaça en la classificació final d’aquesta Fase que dona el factor camp en l’eliminatòria per la permanència a Preferent. Era difícil, aquí havíem guanyat només d’un punt. Des del principi vam anar per davant en un partit de molt pocs punts i mals percentatges de tir. El rival va arribar a empatar a falta de molt poc. Vam saber sortir del moment difícil. Victòria important.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS rebia al líder imbatut de la competició a Cappont. Sabíem que el rival era totalment inaccessible. Calia però, competir el millor possible. I ho vam fer. Es va competir i la diferència en el marcador va ser molt menor que al partit d’anada.

5- El Cadet LLEIDA.NET portava una temporada immaculada en quant a resultats a la Lliga. Aquest cap de setmana, contra un dels millors rivals , perdia la  seva virginitat. Una derrota que no ens treu el lideratge. La manca d’encert de cara a cistella (41 punts) va ser un dels factors determinants. Aquesta derrota ens diu que cal estar atents quan, a la segona Fase, ens trobem equips d’aquest potencial.

6- El Cadet ROC ROI tenia doble Jornada. Dissabte aconseguia una victòria perseguida a Cappont contra el Jet Rosa que és l’equip que el precedeix en la classificació. El podrem agafar??Victòria, per cert, desitjada i esperada durant molt de temps. Un bon partit que va donar un premi que, sens dubte, mereixia l’equip. Diumenge, al camp del Cerdanyola perdia.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS anava al camp del Bellpuig i es preveia un partit igualat. I deu n’hi do!!!!! Partit igualadíssim contra un rival que només es va doblegar en els últims segons per un triple de les nostres. Bona segona Fase de l’equip que ha tingut una millora obvia al llarg de l’any. A la primera volta contra el mateix equip havíem perdut d’onze punts a casa.

8- Primer partit de la 3a fase de competició per l’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL on estem en un grup amb Igualada, Jet Terrassa i Valls. Aquest últim era el que ens deia el calendari que havíem d’enfrontar-nos en el debut. Partit igualat sobretot en la primera part. En la segona, un molt bon treball defensiu, ens donava la victòria. Encara vam tenir massa errades en el tir i les passades però la victòria ens ajudarà força anímicament per intentar millorar-ho.

9- El Preinfantil EKKE  A viatjava fins a Tarragona per enfrontar-se al TGN. Com va sent la tònica de la majoria dels partits, vam patir d’una irregularitat que sembla endèmica. Aquesta és la que no ens permet acabar de obtenir uns millors resultats. Estem allí, competim, veiem possibilitats,… però en algun tram de partit sembla que desendollem i tirem per terra el treball de molts minuts. A millorar toca!!

10- Possiblement en el millor partit de l’any, el Preinfantil EKKE B, guanyava al Vallfogona. Aquesta victòria li permet seguir amb el mateix balanç de victòries i derrotes al capdavant de la classificació amb…..3 equips més!!!!! Quartet de líders!!!!!!!! La millora en l’avançament de metres sense bot una de les coses que ens ha permès la millora en l’equip.

11- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS rebia al líder imbatut a Cappont. Malgrat la diferència de nivell i la derrota, bon partit . L’equip malgrat la dificultat per obtenir bons resultats, se li nota la millora. Cal seguir aprenent i progressant. Algun dia pot arribar el premi en forma de victòria.

12- El Mini UNICARS PONENT també jugava contra el líder: el Cercle Catòlic. Molt bon partit de les noies malgrat la derrota contra un equip molt superior. La progressió és evident. Vam aconseguir fer més punts que al partit de la primera volta a casa i, a més a més, en vam encaixar menys. Progressant.

14- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES rebia a un Tàrrega que es presentava amb només 6 jugadores. Partit guanyat amb comoditat on es va fer una bona primera part. En la segona la diferència en el marcador i el joc va fer relaxar una mica les jugadores i no va ser tant complerta. Aquesta victòria fa que, en aquesta segona Fase, tinguem més victòries que derrotes i estem en la 3era posició de la taula.

13- El Premini tenia una tasca difícil i no va poder superar un Ceng que està per damunt a la taula classificatòria. No va ser un partit magnífic davant un rival que és dels millors de la Lliga. Ens queda un partit contra el Tàrrega. Si els pronòstics es compleixen i guanyem, farem un balanç de 5 victòries i 5 derrotes. Any de molts aprenentatges.

                                                                              TROBADA A LES XARXES

UN TUIT DE PEP MARI

“El deporte transmite valores si, y solo si, te diviertes, te esfuerzas, te superas, te relacionas y te implicas mientras lo practicas. Si pasas el rato con él, solo te entretiene”. 

Per reflexionar, distingir, aclarir, matisar,……. Molt encertada crec.