Club Basquet Lleida > Notícies > DOS MINIS DEL CB LLEIDA AL SEGUIMENT FCBQ

DOS MINIS DEL CB LLEIDA AL SEGUIMENT FCBQ

El Comité Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, dins el programa de Seleccions per la temporada 2017-2018, ha convocat les jugadores del Mini UNICARS PONENT  CB LLEIDA, MAR SERVIÀ i BLAU BEGUÉ,  al Grup de Seguiment Mini de 1er any.

Aquest programa, porta a terme una sèrie d’entrenaments durant el mes d’Abril, Maig i Juny, així com un Campus PDP al Juliol i un Torneig de Seleccions Autonòmiques també al Juliol.

Ens plau enormement aquesta convocatòria i felicitem la Mar, la Blau i les seves famílies respectives per aquesta oportunitat que sense cap mena de dubte us enriquirà esportivament però també personalment. Moltíssimes Felicitats Mar i Blau!!!!!

Pel nostre Club i el bàsquet femení lleidatà en general és un gran orgull i ens reforça en la tasca de la formació en la base del CB Lleida. Som-hi CB Lleida!!!!