Club Basquet Lleida > Notícies > EL CB LLEIDA INCLUSIU JUGARÀ DIUMENGE A BARRIS NORD

EL CB LLEIDA INCLUSIU JUGARÀ DIUMENGE A BARRIS NORD

Aquest proper diumenge 22 d’Abril de 2018, l’equip inclusiu del CB Lleida jugarà durant el descans del partit de Copa Catalunya entre l’AQUAGAN CB LLEIDA i el GRESS PLATGES MATARÓ que es disputa a les 18:00 hores al pavelló Municipal de Barris Nord.

Les noies de l’equip inclusiu estan molt il·lusionades per participar en aquest esdeveniment que suposa una primera presa de contacte amb una pista tan imponent com és el Barris Nord fora de les jornades d’entrenaments que habitualment realitzen. Us animem a assistir-hi i animar-les molt en un dia tan especial.

A més, l’equip de Copa Catalana també s’acomiada del Barris Nord en el darrer partit de la temporada a casa. Acomiadem-la felicitant tot l’equip que ens ha fet gaudir d’un joc tan espectacular aquest any, aconseguint la salvació de categoria molt abans del que es podia pensar i acabant-la lluitant amb els millors equips de la categoria.

La jornada s’iniciarà amb el partit del Júnior Preferent LLEIDA.NET CB LLEIDA que juga a les 16:15 hores contra el CÍRCOL CATÒLIC BADALONA que també es juga aconseguir una bona classificació per tenir rival més favorable en les eliminatòries per mantenir la categoria Preferent.

Esperem passar una bona tarda de bàsquet tots junts. Us hi esperem a tots. Som-hi CB Lleida!!!!