Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 21/22 D’ABRIL

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 21/22 D’ABRIL

1- El Sènior AQUAGAN jugava l’últim partit de la temporada a casa. Hi havia ganes de guanyar per posar la cirereta al pastís del gran èxit. Les coses però no van començar bé perquè l’equip rival va entrar millor i més encertat al partit. Poc a poc però l’equip va anar entrant i la segona part ja vam ser superiors al Mataró. Victòria per deixar un gust dolç.

2-El Sènior MARQUÈS jugava al camp del segon classificat. Guanyant haguéssim entrat a la recta final del campionat amb igualtat de condicions per competir la 2a plaça. Malgrat dominar lleugerament al rival durant la primera part, a la segona, el Castellbisbal, ens va superar. Ara l’obtectiu és clar: aconseguir la 3a plaça que dona opcions a jugar la següent Fase. El diumenge partit clau a casa contra el màxim rival.

3- El sènior DECO TEBAS no tenia cap problema per imposar-se a un Torà que, avui per avui, te un nivell bastant inferior al nostre. No vam fer un bon partit. És cert que trobar la motivació i l’entusiame per cert partits no és gens fàcil. A seguir!!!!

3- El Júnior Preferent LLEIDA.NET jugava un partit intrascendent de cara a la classificació final i el proper rival en les Fases de permanència. Va guanyar de manera solvent al Cercle Catòlic de Badalona per 15 punts, allí només ho havia pogut fer després d’una pròrroga. Ara eliminatòria contra La Joviat de Manresa. Si guanyem haurem conservat la categoria. Som-hi!!!!

4- Aquest partit, el Júnior ADVOCATS CALLES va estar més encertat de cara a cistella i va fer més punts que habitualment, sobretot en un primer quart molt complert. Després però l’equip va tornar a caure en vells defectes i va acumular una nova derrota. Tres quarts dolents.

5- El Cadet LLEIDA.NET es proclamava campió de la Lliga regular dues jornades abans de tancar aquesta primera Fase. Trajectòria fantàstica d’un equip que ha rendit molt i molt bé. Ara però començarà la 2ona Fase contra equips potents i una errada et pot enviar a casa abans de la Final a 4. Atentes i ara vindrà lo millor. Confiem!!!

6- El Cadet ROC ROI no podia guanyar el partit. Sí que aconseguia tenir bones sensacions finals però, i aspectes que es van fer força bé. Caldria però, aconseguir més estones on el joc fos bo.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS feia un partit bastant dolent a Vallfogona. Tot i així, en un final dels que s’anomenen d’infart, aconseguia guanyar d’un punt. L’equip ha fet un progrés evident i palpable malgrat aquest últim partit. Competició finalitzada.

8- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL jugava un partit més que correcte en línies generals contra el líder del grup, el CB Igualada. Dos quarts fluixos evaporaven les possibilitats de victòria. Bona segona Fase que s’hauria de consolidar en els propers partits. Som-hi.

9- El Preinfantil EKKE A anava al camp de la Joviat de Manresa, per circumstàncies diverses, amb només 8 jugadores. Aquest handicap, més la dificultat d’un bon rival, més l’afegit de molts rebots perduts que regalaven segones opcions, no ens va permetre flirtejar amb la victòria.

10- Jugàvem contra el Tremp després d’uns bons partits. Però aquest cap de setmana el Preinfantil EKKE B va tenir un partit bastant fluix. En conseqüència va obtenir una derrota clara en un partit que, a priori, havia de ser igualat. A oblidar ràpid.

11- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS es va quedar, com diu el tòpic, amb la mel als llavis. Després de fer un molt bon partit, es va quedar a dos punts de la victòria. Una remuntada de l’equip contrari a l’últim quart li va prendre la victòria. Orgull però de com van jugar i comportar l’equip a la pista. També orgull del comportament dels pares en alguna situació que no va ser fàcil.

12- El Mini UNICARS PONENT feia una primera part espectacular, la millor de tota la temporada. A casa d’un equipàs perdia només de 6. Llàstima que a la segona vam baixar en defensa i la presa de decisions en atac, molts cops per precipitació, va ser massa vegades errònia. Tot aquest bagatge però, el gaudirem sobretot la temporada vinent quan siguin de 2on any.

13- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES  guanyava a un dels cuers: el BC Almenar. El partit va ser bastant més fluix que els de les últimes setmanes. La feblesa del rival però, ens convidava a obtenir la victòria. I ho vam fer, és clar. Sorprenent veure, en les edats i nivells en els que ens movem, bloquejos indirectes. Bufff!

TROBADA A LES XARXES

Per tema professional i també per oci, el dia de San Jordi acostumo autoregalarme un llibre de temàtica esportiva. Aquest any, per les bones referències que havia trobat a les xarxes, l’escollit ha estat “Baloncesto para educar” de l’entrenador Àngel Gonzàlez Jareño. Llegir, vehicle meravellós per aprendre i gaudir. El llibre? Recomanable!!!!

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com