Club Basquet Lleida > Notícies > EL DECO TEBA’S CB LLEIDA JUGA DIUMENGE LA FINAL A 4 SÈNIOR FEMENÍ 3a TERRITORIAL LLEIDA

EL DECO TEBA’S CB LLEIDA JUGA DIUMENGE LA FINAL A 4 SÈNIOR FEMENÍ 3a TERRITORIAL LLEIDA

Aquest proper diumenge dia 6 de maig de 2018, al Pavelló Municipal de Cappont es disputarà la Final a 4 a la categoria Sènior Femení 3a Territorial de Lleida.

Hi prendrà part el DECO TEBA’S CB LLEIDA, que va superar una eliminatòria anterior de Play Off on va eliminar el Taller R.R. CB Torà, i es va classificar per aquesta Final a 4. Els partits i horaris de l’esdeveniment són els següents:

A les 11:00 hores:

DECO TEBA’S CB LLEIDA- CN TÀRREGA

A les 12:30 hores:

CB MOLLERUSSA-ELECTRODINÀMIC CEP VALLFOGONA

A les 19:00 hores:

FINAL………… GUANYADORS DE LES SEMIFINALS

 

No cal dir que us esperem a tots i us convidem a què hi assistiu i que donem tot el suport i escalf possible per animar les nostres jugadores i equip tècnic per mirar d’aconseguir la cirereta de la temporada. No serà fàcil i caldrà que tots aportem el nostre granet de sorra. Som-hi equip!!! Tots amb vosaltres!!!! Som-hi CB LLEIDA!!!!!