Club Basquet Lleida > Notícies > 8ena PLAÇA DEL PREMINI AL 12 HORES SALLE-REUS

8ena PLAÇA DEL PREMINI AL 12 HORES SALLE-REUS

Durant aquest Pont de l’1 de Maig s’ha disputat el 37è Torneig Ramon Bosch (12 hores Salle Reus) a la localitat tarragonina de Reus. Com en les darreres ocasions, el CB Lleida ha presentat el seu equip Premini amb alguna jugadora de l’Escola també per participar-hi. Bon moment per començar a tastar l’experiència d’un torneig, per poder passar unes jornades en convivència entre les jugadores, gaudir de bones estones entre amigues i lluitar en una competició concentrada en uns quants dies.

La competició tenia 2 grups de 6 equips cadascun. En enfrontaments de tots contra tots es jugaven 5 partits i posteriorment es creuaven amb l’equip situada a la mateixa posició de l’altre grup per tal d’establir situació final a la competició. Us fem en aquestes línies un resum del Torneig amb els resultats obtinguts tant a la fase de grups com a l’eliminatòria.

C.E.J. L’Hospitalet- CB LLEIDA 33-14

EMB Godella- CB LLEIDA 48-16

Paidos-ASFE EBSF-CB LLEIDA 54-37

CB LLEIDA– Salle Reus 70-18

CB LLEIDA-CN Reus Ploms 53-3

L’equip es classifica 4rt del grup 1 i s’enfronta a l’eliminatòria final al 4rt del grup 2:

Eliminatòria 7è-8è lloc:

CB LLEIDA-Stadium Casablanca 28-32

 

Així finalment l’equip aconsegueix el 8è lloc a la Classificació Final de la Categoria Premini. Molt bona feina de l’equip que ha hagut de treballar de valent davant equips potents i que ha anat progressant tot i l’evident cansament després de tants partits. Podem assegurar que s’ho han passat molt bé  i que voldran repetir en experiències posteriors d’aquest tipus. Des d’aquestes línies, agrair l’esforç de les famílies per acompanyar les nenes en aquest Torneig i esperem que també hagueu gaudit amb elles.

També volem agrair la tasca i la dedicació de les entrenadores de l’equip en aquest Torneig, la Neus i la Blanca. Sense elles, no ha hagués estat possible. Moltíssimes gràcies, noies!!!!

Ara ja només queda afrontar el final de temporada amb la Trobada Final d’Escoles de Bàsquet el proper dissabte 5 de Maig i la Final a 4 de la Categoria Premini prevista pel 12 de Maig on l’equip s’enfrontarà al CN Tàrrega Blau a la semifinal. Esperem que aquest Torneig serveixi per agafar experiència de cara a aquests darrers esdeveniments. Molta sort noies!!! Som-hi CB Lleida!!!!!