Club Basquet Lleida > Notícies > DECO TEBA’S CB LLEIDA CAMPIÓ SÈNIOR 3a.

DECO TEBA’S CB LLEIDA CAMPIÓ SÈNIOR 3a.

A la Final a 4 disputada aquest diumenge 6 de maig de 2018 al Pavelló Municipal de Cappont, el DECO TEBA’S CB LLEIDA s’ha proclamat Campió de la categoria Sènior 3a de la Territorial de Lleida.

Diumenge al matí és disputaven les semifinals, i l’equip s’enfrontava al CN Tàrrega al que va superar per 53-47. Quedava el darrer pas que s’hauria de disputar a les 19:00 al mateix pavelló. La Final.

La gran final la disputaven el DECO TEBA’S CB LLEIDA i el CB MOLLERUSSA. Pavelló ple per gaudir-la. Ambient de final. La bona sortida inicial, on l’equip es va distanciar en el marcador per una diferència al voltant dels 10-14 punts, va ser la clau del partit. Després es van anant mantenint aquests registres pràcticament durant tot el partit sense veure’s perillar el triomf en cap moment. Victòria final per 60-49 i alegria desfermada a la pista per jugadores, equip tècnic, familiars i aficionats de l’equip.

Només queda felicitar tot l’equip per l’esforç realitzat durant la temporada, a l’equip tècnic encapçalat pel Pau i el David, així com la Direcció Tècnica del Josep Maria.  Moltes felicitats CAMPIONES!!!!!