Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 5/6 DE MAIG

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 5/6 DE MAIG

1- El Sènior MARQUÈS rebia un cop dur la jornada passada al perdre contra l’equip amb qui es jugava la 3a plaça de la que, pràcticament, s’acomiadava. Ahir en una pista complicada es refeia d’una manera extraordinària i guanyava amb solvència però de manera ajustada. Queden dos partits on l’objectiu serà aquesta meritòria quarta plaça que feia moltes temporades que no s’aconseguia.

2- La profunditat de banqueta, la gestió de minuts en els dos partits i el treball seriós de tot l’any en els entrenaments han estat els pilars fonamentals del Sènior DECO TEBA’S per endur-se, per segon any consecutiu, el títol de 3a Catalana. Diumenge al matí va desfer-se d’un Tàrrega que malgrat anar 40 minuts per darrera mai va tirar la tovallola i , en algun moment en els minuts finals ens va fer patir una mica. A la tarda, a la final, el nostre equip va ser superior des de el primer minut al Mollerussa que no va poder apropar-se el suficient per tenir opcions a la victòria. Moltes felicitats.

3- El Júnior LLEIDA.NET que havia completat una bona segona Fase tenia una primera elimatòria per mantenir la categoria Preferent. El cap de setmana passat perdia de 19 a Manresa i ho posava tot molt difícil. Diumenge un altre cop, perdia de manera clara, contra un equip que en la Fase Regular havia guanyat els dos cops. Ara contra el Joventut de Badalona queda l’última oportunitat, també en format eliminatòria, per conservar la categoria. Cal jugar molt millor que aquests dos darrers partits. Seria una llàstima perdre la categoria.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS acabava una mala Lliga Regular amb un bon partit. Victòria davant un rival de mitja taula que va dominar ajustadament el partit. Un parcial de 6 a 1 als últims dos minuts ens donava una victòria que, almenys, li dona un toc dolç al final d’una generació que acaba, majoritàriament, la seva etapa de júnior.

5- Victòria clara en l’últim partit de Lliga del Cadet LLEIDA.NET al camp del Sedis. Després d’un segon quart jugat de manera espectacular, l’equip va anar fent camí cap a una victòria contundent i intentant posar-se a punt pels propers partits que seran, segur, de molta més dificultat. Un cop acabada la Fase de Lliga Regular ara l’objectiu és passar dues eliminatòries que ens donin accés a la Final a 4 de tots els grups d’Interterritorial. Som-hi!!!!

6- El Cadet ROC ROI rebia a un dels punters. Jugava un partit força bo, especialment en defensa i en l’encert des de el tir de llarga distància. Això el feia mantenir-se viu i tenir esperances d’aconseguir la victòria. Només uns últims minuts on el rival va ser força superior van fer àgries unes sensacions dolces durant la major part del partit. És obvi que, malgrat un viatge ple de moltes derrotes, l’equip ha fet una progressió que a ben segur és farà evident en les seves jugadores la temporada vinent.

7- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL ja havia guanyat al Valls en la 1a volta. Diumenge, en un partit on clarament vam anar de menys a més, l’equip es va tornar a imposar per seguir 2on en la classificació d’aquesta Fase. Al principi ells van agafar les regnes del marcador però un parcial de 18/2 a partir del 3r quart ens va tornar a donar un comandament que ja no abandonaríem fins al final del partit.

8- El Preinfantil EKKE A cumplia els pronòstics i guanyava al Cerdanyola. Partit igualat on vam estar bé en defensa. En atac massa errades en les finalitzacions prop de cistella que ens haguessin fet el partit més còmode. El pitjor però va ser veure comportaments de mala educació i situacions desagradables per part de l’equp contrari: entrenador expulsat, pares cridant,…. Mentre no ens situem i veguem un partit com l’hem de veure sempre tindrem aquests episodis. Trist.

9- El Preinfantil  EKKE B tenia l’eliminatòria perduda per la diferència que havia plogut al primer partit. El cap de setmana va jugar molt millor i la victòria va estar a tocar. Sol uns minuts finals on no vam estar encertades ens va negar la victòria.

10- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS viatjava al camp d’un dels millors equips del grup: el Femení Osona. No vam tenir el dia i no vam estar gens afortunades. Dissabte rebem a casa un equip dels de la part baixa. Hi ha possibilitats de guanyar. Seria fantàstic acomiadar-se de la temporada a casa amb un partit dolç. Confiem.

11- El Mini UNICARS PONENT rebia un Barça que era superior sobretot físicament. Malgrat la derrota clara i sense pal·liatius, l’equip va tenir tres quarts on va jugar força bé. El ritme però que imposen els equips amb jugadores de 2n any, és impossible de seguir-lo tot el partit. Dissabte a matinar una mica per anar a Badalona.

12- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES anava al camp de l’equip que domina de manera aclaparadora la Lliga a Lleida. Vam estar competint i aguantant uns quarts. Després però la pista enorme de la Seu sens va fer infinita i no vam poder competir de la manera que ens hagués agradat.

13-Última Trobada de les peques del club. No sabem les raons però la veritat és que va començar dominant la son a les ganes de jugar. Poc a poc però vam anar girant la truita i vam acabar amb millor sensacions que vam començar. La temporada vinent, algunes ja passaran a categoria Mini. Les Trobades són un bon lloc d’aprenentatge.

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com