Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 12/13 DE MAIG.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 12/13 DE MAIG.

1- El Sènior MARQUÈS jugava l’últim partit a casa jugant-se tan sols la 4a plaça. L’equip contrari sí es jugava quelcom més transcendent doncs està en la lluita per evitar el play-out de descens. Possiblement aquestes circumstàncies, afegides a la Festa Major (?), va fer que les distàncies de nivell que hi ha s’escurcessin i vam tenir un partit igualat. En els dos últims minuts, no sé si perquè elles van sentir la pressió o nosaltres van posar un puntet més de concentració o ambdues coses, ens vam endur el partit.

2- El Júnior LLEIDA.NET que havia fet una passada eliminatòria dolenta començava damunt un coet (3/19 després del 1r quart). Però va agafar la via del carrusel boig de partit i quan se’n van adonar, les locals havien capgirat el marcador (21/20). La segona part es va moure per uns paràmetres més usuals i habituals. Finalment bona victòria (més 8) . És un avantatge però ni molt menys li podem donar caràcter decisori. A la tornada, en joc la permanència a Preferent.

3- El Júnior CALLES ADVOCATS començava aquesta Fase a casa davant el Vilassar de Mar. Després d’un partit més que acceptable arribàvem més 8 a l’últim quart. Inexplicablement ens va entrar pressa, vam començar a precipitar-nos, a prendre decisions equivocades i l’avantatge se’n, va anar en orris. Derrota de 2. Llàstima.

4- El Cadet LLEIDA.NET aspira a jugar la Final a 4 de la categoria Interterritorial. Per arribar-hi però ha de passar dues eliminatòries. Al partit d’anada de la 1a vam veure, molt possiblement, reflectit el treball a tots nivells de tot l’any. Partidàs després d’uns primers minuts dubitatius. Avantatge clar que dona l’eliminatòria, sense perdre el respecte pel rival, en un 99% decidida. Un pas ferm més!!!!

5- Si bé la classificació d’aquest grup de 4 en aquesta Fase donava molta superioritat a l’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL davant la JET de Terrassa, a l’hora del partit la JET va ser qui es va posar a dominar-lo durant tota la primera part. A la segona però, les nostres, a partir de millorar sobretot la defensa, vam anar discutint la governabilitat del partit fins que vam mostrar-nos superiors i ens el vam endur cap a casa. Dissabte un repte: guanyar al líder imbatut!!!

6-El Preinfantil EKKE  A acabava el seu viatge per l’A-1 amb una derrota relativament amarga a Vilanova perquè va ser un partit fluix. Ni el fet d’anar amb només 8 jugadores no és excusa suficient. Malgrat tot, i posant-hi una mica de perspectiva ara que ja s’ha acabat la Lliga, cal valorar positivament la trajectòria d’aquest equip durant la temporada. Cert que ens ha faltat més regularitat i constància inclús dins d’un mateix partit i aquest és un dels reptes per la temporada vinent.

Molt positiu també el recorregut d’aquests 3 anys que aquest equip ha estat dirigit per la Bego i en gran part d’aquest temps també per l’Emma. Agrair a les dos la gran tasca feta, tant a nivell esportiu com personal,  amb aquest grup de jugadores.

7- Bon partit del Preinfantil EKKE B davant el Bellpuig. Els deu punts aconseguits de marge (37/47) ens fa ser optimistes de cara a superar l’eliminatòria i poder accedir a la Final a 4 que, ara per ara, és l’objectiu prioritari.

8- El Mini LUIS LAX AUTOCARS tancava la Lliga a casa. Ho feia davant el Coalci Sant Josep. Malgrat les baixes vam competir força bé i vam fer un bon partit. Ens queda un partit al camp del líder que, avui per avui té un nivell molt superior al nostre. Cal competir bé però!!!!

9- El Mini UNICARS PONENT, mini de primer any, es desplaçava a Badalona. Un partit que, malgrat el partit no va ser dolent, pensem que hauríem pogut competir millor. És cert que elles tenien 4 jugadores molt grans físicament que eren un obstacle gran. Tot i així, ens queda la sensació que ho haguéssim pogut fer millor. Dissabte ens acomiadem de la Lliga a casa conta el SESE.

10- El Premini havia aconseguit arribar a la Final a 4. Sabíem de la dificultat de jugar contra un equip, el CN Tàrrega que ja s’havia mostrat superior a nosaltres en la Lliga Regular. Vam començar potser amb por i elles van agafar un avantatge ja insuperable. Vam acabar força bé. Hem acabat la competició i podem dir que la progressió de l’equip ha estat evident. Any de molts aprenentatges.

TROBAT A LES XARXES

“Sólo aprendemos aquello que necesitamos, nos motiva, nos inspira, nos causa curiosidad, nos hace sentir útiles, nos entusiasma, en definitiva: nos emociona. ….” JESÚS CANDELAS

Per tant,….. feu vosaltres mateixos la lectura segons en la posició que esteu.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com