Club Basquet Lleida > Notícies > CANVIS A LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CB LLEIDA.

CANVIS A LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CB LLEIDA.

De cara a la propera temporada 2018/2019, l’estructura esportiva del CB Lleida adoptarà una sèrie de canvis que us detallem en aquesta notícia.

-L’entrenador del primer equip del Club, l’Albert Puig, assumeix la Direcció Tècnica també d’aquest equip convertint-se en l’únic responsable esportiu. Això representa una dedicació, ja no tan sols de cara a entrenaments i preparació de partits, sinó també de planificació de la temporada següent pel que fa a la confecció d’equip, fitxatges, stage de pretemporada, tornejos, etc.

Pel que fa a la resta d’equips del Club, la divisió que s’havia fet en les darreres temporades atenent al nombre d’equips entenem que pot ser millorada si es realitza entre el que s’entén com cistella gran i cistella petita. D’aquesta manera la distribució queda tal i com segueix:

-La Direcció Tècnica de cistella gran incorporarà els equips de categoria Preinfantil i Infantil i serà portada, a l’igual que la temporada anterior, pel Josep Maria Sanfeliu.  La confecció dels equips i els seus entrenadors arran de les inscripcions de cara la temporada vinent, l’adequació de l’aprenentatge de les jugadores per la millora de la seva evolució, la gestió del flux de jugadores entre equips de diferents categories, la recerca i coordinació dels entrenadors i el treball per aconseguir una base potent que pugui nodrir a la llarga el primer equip és la base de la seva àrea de responsabilitat.

-La Direcció Tècnica de cistella petita serà portada la temporada vinent pel Pere Rosell (actual entrenador de l’equip Mini Luís Lax Autocars CB Lleida). Amb una sòlida i dilatada experiència en el món del bàsquet serà el responsable dels equips més petits del Club. La recerca i coordinació dels entrenadors per tal de transmetre els primers conceptes tècnics i de valors de les jugadores tot gaudint de l’esport és l’objectiu bàsic. S’encarregarà de la gestió dels grups, tornejos, etc. Benvingut Pere i gràcies per incrementar la col·laboració amb el Club.

Volem donar les gràcies a tots ells per la feina realitzada fins ara i per la que realitzaran la temporada vinent. Sabem que s’hi dedicaran al màxim perquè porten la passió per aquest esport i el compromís en l’aprenentatge de les jugadores a la sang. Esperem que els canvis realitzats siguin beneficiosos pel Club i els resultats s’hi vegin reflectits.

Encarem així, ara que som al final de la temporada actual, les bases per la propera temporada que esperem que sigui tan plena d’èxits o més que aquesta.  Som-hi CB LLEIDA!!!!!