Club Basquet Lleida > Notícies > EL JÚNIOR LLEIDA.NET SALVA LA PREFERENT

EL JÚNIOR LLEIDA.NET SALVA LA PREFERENT

Diumenge es disputava al Pavelló Municipal Juanjo Garra el segon partit de la darrera eliminatòria que permetia salvar la categoria Júnior Preferent per a la propera temporada 2018/2019.

El rival era el Joventut Badalona Femení A. En el partit d’anada ja va obtenir una brillant victòria que ens atansava a l’objectiu però calia rematar-ho amb un bon partit a casa i davant la nostra afició. 8 eren els punts de marge que portàvem. Calia consolidar-los i així va ser. No va ser un partit fàcil però la victòria va tornar a ser nostra per 65-63.

Volem felicitar molt sincerament a totes les jugadores de l’equip i a totes les jugadores que, tot i no ser de l’equip pròpiament dit, han aportat el seu granet de sorra per tal de deixar l’equip amb la plaça assolida per aquesta categoria tan dura i exigent com és la Preferent. El treball de totes elles ha permès aconseguir-ho, demostrant la seva vàlua i la de futures generacions que també han estat a molt bon nivell. Enhorabona!!!! Moltes felicitats noies!!

També cal destacar la tasca de l’equip tècnic, format pel Josep Maria Sanfeliu i el Pau Berdegué. Un tàndem consolidat que aconsegueix exprimir al màxim el talent de les jugadores. Molt bona feina nois!!!!

Ara deixen un repte molt complicat per l’equip Júnior de la propera temporada. Caldrà més treball i constància per competir amb els millors equips de Catalunya. Ho farem!!! Som-hi CB Lleida!!!