Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 19/20 DE MAIG

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 19/20 DE MAIG

  1. El Sènior MARQUÈS acabava la Lliga amb un derbi a La Seu. A nosaltres ens hi anava la quarta plaça, a ells, bastant més, sortir de la zona del play out de descens. El partit va recórrer per parany de molta igualtat en els 3 primers quarts. En el darrer les nostres van saber tenir més seny i van encertar més en la presa de decisions. Al Sedis, potser per la pressió del que es jugava, se li va fer de nit en alguns atacs. 4t plaça final de l’equip, el que és la millor  classificació dels últims anys!!!
  2. El Júnior LLEIDA.NET tenia la tornada de l’eliminatòria per conservar la plaça a Preferent la temporada vinent. A l’anada s’havia guanyat de 8 a un equip que en la Lliga ens havia superat les dues vegades. Havia, doncs, el màxim respecte. Des del principi l’equip va portar la inicitaiva en el marcador i la diferència va anar oscil·lant, majoritàriament de 4 a 10 punts, Sumat als 8 que portàvem d’anada va fer que, malgrat la trascendència del partit, no féssim patir massa al cor. Bon treball de les júniors, ahir totes van sumar. I destacar, perquè sense elles la permanència possiblement hagués estat una quimera l’aportació fonamental i qualitativa de les cadets que, a més a més, seran les que gaudiran de la categoria la temporada vinent.
  3. El Cadet LLEIDA.NET tenia un partit pràcticament de tràmit de la 1a eliminatòria per poder accedir a la Final a 4 de la categoria Interterritorial Catalana. Al partit d’anada havíem guanyat de més de 30 punts. Diumenge, amb baixes importants perquè va haver jugadores que van jugar amb el júnior (el partit era a la mateixa hora), no van ser cap handicap per anar sempre per davant en l’electrònic. Queda una eliminatòria per arribar a la Final a 4. El rival: la Joviat de Manresa. Som millors però hem de tenir dos bons partits. Som-hi, el premi s’ho val!! És preciós jugar una Final a 4 !!!!!
  4. L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL tenia un repte molt i molt difícil, intentar batre al líder imbatut del grup i equip que s’ha mostrat superior a tota la resta de manera clara. L’equip, en el seu últim partit de Liga, no va respondre al repte. Partit on va haver massa apatia, on potser es va mostrar el cansament amb què s’arriba a aquestes alçades de temporada, potser la dificultat enorme del partit, … en qualsevol cas derrota clara i una manera un pèl agra d’acabar la temporada. Llàstima.
  5. El Preinfantil EKKE B, que competeix a la Territorial Lleidatana, tenia el partit de tornada de l’eliminatòria prèvia a l’accés a la Final a 4 provincial. Al partit jugat a Bellpuig la setmana passada ja s’havia pràcticament decidit el guanyador. Malgrat tot, calia fer un bon partit per evitar una de les sorpreses que de tant en tant es donen a l’esport de competició de qualsevol nivell. Sortosament vam fer un partit el suficientment bo per no donar marge a que elles creguessin en la remuntada. A la Final a 4!!!!!!
  6. També partit per finalitzar la Lliga del Mini LUÍS LAX AUTOCARS al camp d’un rival molt superior. Partit on hem competit i hem donat la cara malgrat les dificultats que ens hem trobat. Aprenentatge brutal d’aquest equip que també havia de passar la frontera de La Panadella si volíem la progressió significativa de les seves jugadores. Ha estat, com en el cas de l’Unicars, una travessa de mals resultats però on altres aspectes han estat relevants i indispensables de cara a un futur proper.
  7. Darrer partit de Lliga també pel Mini UNICARS PONENT que feia un partit d’un bon nivell contra el segon classificat: el SESE de Barcelona. Experiència magnífica la viscuda per aquest equip mini, en la seva totalitat de 1r any. L’aprenentatge, l’experiència viscuda ha estat molt enriquidora i, en certa manera, podriem dir que ha estat el primer pas per adquirir uns fonaments a tot nivell per estar la temporada vinent a un nivell competitiu força alt dins de l’àmbit català. Lleida, la temporada vinent, ja es quedarà massa petita.
  8. Últim partit de Lliga de les Minis de l’AXIS FISIOTERAPEUTES. Partit que confirmava la progressió d’aquest equip en el transcurs d’aquesta temporada. Bon partit, bona victòria i mostrant una imatge i un saber fer difícil d’imaginar a principi d’aquest viatge. Victòria, a més a més, per acabar 3eres en aquest grup de 8 d’aquesta 2a Fase. Cal estar orgulloses de la feina feta i de la transformació de l’equip de manera positiva.

 

ACOMIADAMENT

Hem arribat al final. La passada Jornada va ser l’última d’alguns equips, altres ja havien finalitzat. Per tant aquesta secció, amb l’objectiu de fer una mirada i seguiment a tots els equips del club ja no té sentit. Esperem que hagi estat, almenys,  una manera còmoda i útil per tenir una mica més d’informació de tots els equips del club. Gràcies per tots els lectors que heu fet que el temps dedicat tingui raó de ser.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com