Club Basquet Lleida > Notícies > L’EKKE B ES JUGA L’ACCÉS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PREINFANTIL

L’EKKE B ES JUGA L’ACCÉS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PREINFANTIL

Aquest proper dissabte dia 02 de juny de 2018 es juga l’eliminatòria prèvia entre els segons classificats dels Campionats Territorials Preinfantils de Tarragona i Lleida per una plaça pel Campionat de Catalunya a disputar el proper cap de setmana 9/10 de juny.

Aquesta eliminatòria a partit únic es jugarà a la localitat urgellenca de Tàrrega, a les 19:00 hores.

El rival de l’EKKE B, representant de la territorial de Tarragona, és el CB Àguiles de Santa Coloma de Queralt.

Veurem si l’equip, després d’haver jugat tota la segona fase de la temporada contra equips de categoria infantil, pot aconseguir doblegar el CB Àguiles i aconseguir el que seria la cirereta d’aquesta temporada, la participació en un Campionat de Catalunya. Cal però, jugar sense pressió, gaudint de l’oportunitat, i pensar que si arriba el premi, s’ho hauran ben guanyat. Us mantindrem informats puntualment.

Som-hi noies, som-hi CB LLEIDA!!!!!!!!