Club Basquet Lleida > Notícies > 5 JUGADORES I EL SÈNIOR DECO TEBA’S GUARDONADES A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

5 JUGADORES I EL SÈNIOR DECO TEBA’S GUARDONADES A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

A la Festa del Bàsquet Lleidatà que es va celebrar el passat divendres 29 de juny al Teatre de l’Amistat de Mollerussa, organitzat per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet, es va fer l’entrega de trofeus als equips i jugadors i jugadores que van ser guardonats i guardonades tant per haver aconseguit guanyar els respectius campionats a nivell Territorial com pel reconeixement a la seva actuació  individual durant la present temporada ja finalitzada 2017/2018.

Si en un article anterior us contàvem que hi havia jugadores del CB Lleida que havien estat guardonades com a millors jugadores de la seva categoria, la resta de jugadores que anaven com una de les dos millors jugadores de la seva categoria, també van ser guardonades com a millors jugadores de la categoria. Així doncs, totes 5 jugadores del club que hi anaven a títol individual es van endur el seu guardó sota el braç.

Millor jugadora categoria Copa: Maria Roser Tous

Millor jugadora categoria Júnior Preferent/Interterritorial: Núria Aresté

Millor jugadora categoria Cadet Interterritorial: Gemma Gòdia

Millor jugadora categoria Infantil Nivell A: Andrea Benedé

Millor jugadora categoria Preinfantil Territorial: Paula Baiget

I com no, com a guanyadores de la Categoria Sènior Territorial 3A Catalana, l’equip DECO TEBA’S CB LLEIDA:

 

La més sentida enhorabona a totes elles per aquest reconeixement i desitjar que continuïn treballant per seguir en la seva progressió per aconseguir totes aquelles fites que us proposeu. Felicitar també les famílies i tècnics que han tingut també, sense cap mena de dubte, bona part de culpa d’aquest èxit personal i col·lectiu. Moltes felicitats!!!!!!!!!