Club Basquet Lleida > Notícies > COMENÇA LA COMPETICIÓ PEL CADET ROC ROI CB LLEIDA

COMENÇA LA COMPETICIÓ PEL CADET ROC ROI CB LLEIDA

El ROC ROI CB LLEIDA obre la competició oficial pels equips del CB LLEIDA aquesta temporada. L’equip Cadet, intentarà aconseguir una plaça per la Categoria Cadet Preferent i aquesta haurà de ser guanyada després de disputar unes fases, que en el cas del nostre Cadet, consisteixen en 4 partits que es disputaran a partir d’avui dijous i fins diumenge 2 de setembre.

L’equip entrenat pel Moha Bensalah i format per una combinació de jugadores de primer i segon any cadet lluitaran aquests dies per assolir l’objectiu. I ho faran sabent que el repte és difícil però que la il·lusió que hi posaran els pot obrir les portes a aconseguir-ho. Podeu veure els partits a l’apartat Jornada del web del Club o accedint a l’enllaç següent:

https://www.cblleida.cat/?page_id=20735

Així doncs, us esperem avui mateix a Barris Nord, a les 20:00 hores per veure el primer dels partits. Us anirem informant puntualment a les xarxes socials i a Resultats del web del Club.

Desitgem tota la sort del món i encoratgem a tothom que s’hi atansi a donar suport a les jugadores i equip tècnic. Som-hi CB LLEIDA!!!!!!