Club Basquet Lleida > Notícies > INICI D’ENTRENAMENTS EL 3 DE SETEMBRE

INICI D’ENTRENAMENTS EL 3 DE SETEMBRE

Excepte alguns equips que ja han iniciat entrenaments a causa de l’inici de les seves competicions en data més avançada, el gruix d’equips del CB Lleida inicien el proper dilluns 3 de setembre els entrenaments.

Aquests entrenaments es veuran afectats durant aquests primers dies per no poder comptar amb la instal·lació de l’IES Ronda fins l’inici del curs escolar. Tindrem algunes pistes una mica més plenes del que serà habitual durant la resta de temporada.

No obstant això, us esperem a totes per iniciar la nova temporada amb tota la il·lusió del món. Comença un nou repte i uns nous objectius. Comencem a gaudir del bàsquet i a seguir aprenent tant en els aspectes tècnics del nostre esport com en els aspectes personals dins un esport col·lectiu. Us hi esperem!!!

 

Fem Bàsquet, Fem CB LLLEIDA