Club Basquet Lleida > Notícies > BON PAPER DEL ROC ROI CB LLEIDA

BON PAPER DEL ROC ROI CB LLEIDA

Com us informàvem la setmana passada, durant aquests darrers dies el ROC ROI CB LLEIDA ha estat disputant les fases per assolir una plaça a la categoria Cadet Preferent. Després de 4 partits disputats donant la talla en tots ells, l’equip no ha aconseguit l’objectiu de d’aconseguir la plaça però ens ha deixat un molt bon sabor de boca i la sensació de que l’equip donarà un pas endavant aquesta temporada, ja a la categoria Interterritorial, perquè qualitat en té.

Començaven els enfrontaments dijous envers el CN Terrassa A i la derrota va ser tan sols de 6 punts. Divendres l’equip viatjava a Badalona i allà tornaven a perdre per 5 punts. L’os més fort del grup era el Barça, que va passar per sobre clarament del nostre equip, com és normal. Per finalitzar, l’enfrontament fora de casa i contra el TGN va suposar una victòria convincent i amb bon joc per 15 punts de diferència que deixava una rialla a les cares de tot el conjunt i deixava veure que l’objectiu no era tan llunyà.

Us deixem l’enllaç a resultats i classificació del grup:

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/5992

Així doncs, enhorabona a tot l’equip per la feina feta. Caldrà seguir aquest equip de cara a la temporada que començarà aviat. Ens poden donar moltes tardes de bon bàsquet. Som-hi CB Lleida!!!