Club Basquet Lleida > Notícies > EKKE A INFANTIL. NO VA PODER SER.

EKKE A INFANTIL. NO VA PODER SER.

Com us informàvem la setmana passada, durant aquests darrers dies l’EKKE A CB LLEIDA ha estat disputant les fases per assolir una plaça a la categoria Infantil Preferent. Després de 3 partits disputats, l’equip els ha perdut tot tres i no ha aconseguit l’objectiu de d’aconseguir la plaça.

Tot i haver competit en diversos trams dels partits el treball no s’ha vist reflectit en el marcador i els resultats han estat desfavorables per uns marges al voltant de 20 punts en cada partit.

Us deixem l’enllaç a resultats i classificació del grup:

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/5995

Cal encoratjar i animar l’equip perquè la temporada tot just s’acaba d’iniciar i no finalitza tot en les fases. Aviat sortiran calendaris i s’iniciarà la Lliga que permetrà gaudir d’aquest equip i veure el seu desenvolupament.

Enhorabona noies i endavant. Som-hi CB Lleida!!!!!