Club Basquet Lleida > Notícies > L’EKKE B I EL LUÍS LAX AUTOCARS AL GRUP 1 D’INFANTILS

L’EKKE B I EL LUÍS LAX AUTOCARS AL GRUP 1 D’INFANTILS

S’inciaven les Fases Territorials aquest passat diumenge 16 de setembre de 2018 al Pavelló Municipal de Tàrrega per part dels equips del CB Lleida que prendran part de la categoria Infantil Territorial aquesta temporada 2018/2019, l’Infantil EKKE B i el Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS.

Després dels resultats aconseguits pels dos equips, tots dos es classifiquen pel Grup 1 de la Lliga Territorial Infantil. Aquests han estat els següents:

 

EKKE B CBLLEIDA (INF)- BAC AGRAMUNT   50-34

BC ALMENAR-EKKE B CB LLEIDA (INF)  0-50

LUÍS LAX AUTOCARS CB LLEIDA (PREINF)- CENG  58-53

CB MOLLERUSSA BLANC- LUÍS LAX AUTOCARS CB LLEIDA (PREINF) 38-72

Enhorabona a tots dos equips (jugadores i equips tècnics) per la feina feta. Ara tocarà treballar dur durant l’any per mirar de seguir progressant i veure si es poden recollir els fruits d’aquest esforç. Us n’anirem informant. Som-hi CB Lleida!!!!!