Club Basquet Lleida > Notícies > L’UNICARS (MINI) CAMPIÓ TORNEIG ARTESA SEGRE

L’UNICARS (MINI) CAMPIÓ TORNEIG ARTESA SEGRE

 

Aquest diumenge 16 de setembre de 2018 s’ha disputat també el II Torneig Mini Femení CENG-COOPERATIVA D’ARTESA a la localitat d’Artesa de Segre.

L’equip UNICARS PONENT CB LLEIDA competia en aquest Torneig enfrontant-se en partits matinals envers el Tàrrega i el Ceng Vermell. Totes dues victòries feien que l’equip passés als creuaments com a 1er de grup.

Ja en torn de tarda, la semifinal contra el Ceng Blanc permitia continuar avançant cap a la final on l’equip s’enfrontaria a l’Snatt’s Sant Adrià Femení.

Molt bona final la que es va veure al Pavelló del Ceng d’Artesa de Segre.  Tot i el cansament de tot el dia de partits, i alguna baixa de darrera hora, les nenes van continuar desplegant bon joc, amb jugades de combinació efectives i vistoses que van anar fent forat en el marcador ja des del començament. El rival però, va ser un equip de molta qualitat i tot i estar format per nenes de 1er any, aquestes van demostrar el potencial que tenen oferint velocitat, intensitat, lluita i tècnica individual destacada. A més van continuar lluitant i no van donar el braç a tórcer en cap moment. Finalment, la victòria va ser pel CB Lleida per 32-52.

Felicitat entre les nenes i entrenadora per l’èxit aconseguit i un nou pas per la preparació de cara a la temporada a la Territorial de Barcelona. Enhorabona noies!!!!Som-hi CB Lleida!!!!!