Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 6/7 OCTUBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 6/7 OCTUBRE

1. El Sènior Copa EKKE ens ha tornat a sorprendre. Venia l’invicte i , possiblement, el millor equip de la competició: el Viladecans. Havia guanyat els tres partits per un marge mínim de 14 punts. Diumenge però, la lluita sense defallir, l’actitud perfecta, la tàctica adient al servei de l’equip, l’encert necessari en moments puntuals i aquella espurna de sort de vegades imprescindible va fer que l’equip guanyés en un partit vibrant, emocionant, …. Més que mai vam ser un equip, tothom va aportar, tothom va sumar. EQUIP! EQUIP! EQUIP! Balanç 3 /0 . Fantàstic!!!!

2. El Sènior MARQUÈS venia d’una victòria fora de casa. Dissabte però nadava tota l’estona amb un desavantatge de 0 a 10 punts. En moments puntuals semblava que agafàvem el tren de la igualtat, ens vam apropar fins tenir-les a tocar. El rival, també en un  final igualat, va saber prendre millors decisions. De moment, guanyem fora i perdem a casa. Meitat de taula. Ara el calendari més proper es complica.

3. El Sènior DECO TEBA’S, després del partit emocionant i supercompetit de la setmana a Cervera, on es va acabar imposant, rebia un Bell-puig que, en principi, no havia de presentar massa dificultats cap al camí de la victòria. I efectivament, el partit va ser plàcid. A elles els hi costava un món fer cada cistella i les nostres anaven sumant amb relativa facilitat. El cap de setmana vinent el Torrefarrera.

4. El Júnior LLEIDA .NET està patint un inici de Lliga dur. Moltes jugadores de primer any, lesions, categoria duríssima,…. Dissabte, contra un rival teòricament més assequible vam tenir un primer quart horrible que va marcar la resta del partit. Derrota clara amb aspectes positius. Hem de millorar força i sobretot, si volem competir, no podem encaixar tants punts (81 punts dissabte).

5. El Júnior AUTOCARS LUIS LAX tenia un partit ple d’igualtat i emoció. S’arribava als últims minuts amb la balança que no sabia per on tirar. La mala gestió en els moments finals de les nostres va portar-nos a una derrota molt ajustada. La lluita, de vegades, no és suficient. A veure si el proper cap de setmana a Vallfogona estrenem el còmput de victòries.

6. El Cadet ROC ROI visitava Artesa en partit d’Interterritorial. El CENG ja sortia sense cap victòria a la classificació i, en principi, el favoritisme era tot nostre. Malgrat un inici fluix i una primera part per oblidar era massa la diferència per dubtar de la victòria. A la segona part, vam ser molt més intenses i, malgrat el poc encert cara a cistella ens vam endur el partit de manera molt còmoda. Només quedem tres equips invictes!!! A seguir la ratxa.

7. El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL visitava també Artesa. I, curiosament, el partit va tenir moltes característiques similars. Partit lent i difícil de mastegar al principi per anar millorant a mesura que avançava. Victòria còmoda, sense excessives dificultats. De moment bon balanç: 2 de 2. El cap de setmana partit contra el Tremp, duel doncs entre dos dels quatre equips invictes.

8. L’Infantil EKKE A anava fins a Cornellà per enfrontar-se a l’Almeda. Aquest venia de perdre a la 1a Jornada, nosaltres de guanyar. I vam repetir resultats. Victòria de 12 en un partit on no vam quedar massa contents ni del joc ni de l’actitud que són bastant millorables. Cal millorar si volem seguir en aquesta bona dinàmica de resultats. Dissabte ens visitaran Joventuts Les Corts.

9. L’Infantil EKKE B de territorial lleidatana jugava contra un dels equips més potents de la Lliga: el Cb Balaguer Grana. Una molt bona primera part ens feia anar al vestidor amb un menys 12. A la represa però ens vam deixar anar i el rival ho va aprofitar per anar eixamplant la diferència. Contundent derrota que ens ha d’ensenyar que , malgrat el resultat, es lluita 40 minuts. Això és innegociable!!

10. El Preinfantil AUTOCARS LUIS LAX, en el seu debut a la Lliga, visitava al CB Tremp . Portava cap a Lleida la victòria però a més a més també es va emportar la sensació que el partit no va ser massa bo. És més, diguem-ho clar, va ser fluix i ens va fer veure les moltes coses que cal que millorem . El proper partit anem a Balaguer contra un rival que sembla dels més forts de la categoria. Cal millorar per poder competir-lo noies!!! A entrenar millor aquesta setmana.

11. El Mini UNICARS PONENT rebia un CN Sabadell amb una intensitat brutal i un nivell tècnic tàctic força bo. A la primera part ens va costar força entrar al partit i competir de tu a tu. Després vam anar millorant, la diferència però era massa gran per lluitar la victòria. De moment balanç igualat, una victòria i una derrota a la Lliga. El cap de setmana un altre os molt dur : el Viladecans.

12. El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES  va fer un mal partit a Agramunt. Moltes pilotes perdudes i, a més a més, vam ser toves davant un equip dur. Derrota clara que ens ha d’ensenyar coses que hem de començar a aprendre. Entre setmana jugarem el duel amb l’altre equip del club que cohabita en la mateixa competició.

13. El Mini LLEIDA.NET competia fins on podia contra una Penya Fragatina superior tècnica i físicament. Les nostres, més petites d’edat que les de la Franja començaven poc afortunades. Possiblement una mica sorpreses i aturades. A la mitja part hi va haver un canvi de xip i les lleidatanes ho van fer molt millor.  Ara ja sabem el camí. A seguir millorant i aprenent.

                                                                                                        A LA MEVA BOLA

Possiblement no és la millor hora per atreure públic al pavelló. Malgrat tot, veient el volum de jugadores i familiars que mou i té el club, el volum de bàsquet que hi ha a Lleida,  no deixa de posar-me trist veure a Barris Nord tan poca gent per seguir l’equip més representatiu del Club . Estem a la màxima categoria Catalana, portàvem dos victòries de dos partits, ens visitava molt possiblement el millor equip de la categoria i, ni així, vam atreure massa gent a veure un partit fantàstic.

Partit ple de detalls tàctics en la lluita dels entrenadors per tenir avantatge en cada situació de joc. Partit ple de lluita i solidaritat extrema per part de totes les nostres jugadores en cada acció. Partit on malgrat l’encert de cara a cistella no va ser excessiu, el partit va ser preciós. Les defenses asfixiants i la manca d’encert van ser la causant d’una puntuació global relativament baixa. No va haver excessives pèrdues ni massa errades en la pressa de decisions. Partit que va ser emocionant fins l’últim segon i que, com a final apoteòsic, va tenir el tap de la Maria en l’últim segon que ens regalava una victòria fantàstica i inesperada!!!!

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com