Club Basquet Lleida > Notícies > GIMCANA DEL CB LLEIDA A LA MITJANA

GIMCANA DEL CB LLEIDA A LA MITJANA

 

 

Les jugadores dels diferents equips de tota la base del CB Lleida estaven convocades el dia 12 a primera hora a La Mitjana per part de les jugadores del primer equip del Club, l’EKKE CB LLEIDA, per gaudir d’una activitat diferent als entrenaments que habitualment tenen. Una Gimcana!!!!!

Poc es pensaven les nenes que es trobarien el que han vist a l’arribada. Bàsicament les components del primer equip i l’staff tècnic i algunes altres jugadores sèniors s’han presentat a l’entrada del recinte disfressades de molt diverses casuístiques que han fet aflorar en un primer terme cares de sorpresa i poc després rialles a dojo.

Començava una matinal d’activitats diverses amb tota mena de proves per les nenes, l’esmorzar col·lectiu amb coca i xocolata per tots i la presentació del que podria arribar a ser l’himne del Club segons comentaven les jugadores.

L’objectiu no era un altre que apropar les jugadores de la base a les jugadores del primer equip i a la resta d’equips. Fomentar que les nenes es coneguin entre elles i creixi l’interès de tots els membres del Club pels partits dels diferents equips.

Aconseguim d’aquesta manera fer més pinya, fer més Club a part de passar una jornada d’esbarjo pròpiament dita, que també està molt bé i que les nenes i les no tan nenes han gaudit d’allò més.

Volem, des d’aquestes línies, agrair l’esforç i la dedicació de totes les jugadores que ho han fet possible. Sabem que parlem en nom de totes les famílies del Club quan us diem que us estem agraïts. Sou molt grans!!!!!!