Club Basquet Lleida > Notícies > PREMI “ELLAS SON DE AQUÍ” DE LIVINDA PEL CB LLEIDA

PREMI “ELLAS SON DE AQUÍ” DE LIVINDA PEL CB LLEIDA

   

El projecte presentat pel CB LLEIDA durant aquesta temporada a la plataforma “ELLAS SON DE AQUÍ” ha  aconseguit ser un dels projectes seleccionats per rebre un ajut econòmic per tal d’assolir el nostre somni. El somni de créixer com a entitat d’esport femení de base, treballant des de les nenes més petites fins al primer equip Sènior Copa Catalana, i aconseguir el finançament que necessita el Club per poder donar un pas més endavant: Lliga Femenina 2?

L’entrega del premi es va produir el dia 23 d’Octubre, a la Fira Fruit Attraction de Madrid. Es van desplaçar a Madrid per la recollida del premi la Presidenta del Club, Anna Campos, la delegada de l’equip de Copa i entrenadora del Mini UNICARS PONENT Júlia Crespo i les jugadores de l’equip de Copa Catalana EKKE CB LLEIDA i entrenadores de l’equip ESCOLA i del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES respectivament, Blanca Rossell i Neus Canet. Aquest premi rebut consisteix en un ajut econòmic per valor de 5000 euros. Sens dubte un gran premi que mirarem que serveixi per donar compliment al somni.

“ELLAS SON DE AQUÍ” és una idea original de LIVINDA que busca sensibilitzar i crear notorietat en l’esport femení, així com oferir un espai on les esportistes espanyoles aconsegueixin finançament per a les seves activitats esportives per aconseguir així complir els seus somnis.

Es tracta d’una plataforma digital impulsada per Pomes LIVINDA, que pertany al GRUP NUFRI, que ofereix la possibilitat de donar visibilitat a projectes individuals, d’equips, de clubs, de barri, de ciutat amb esportites d’aquí. La plataforma, mitjançant les xarxes socials, es compromet a promocionar els projectes presentats i arribar a acords amb plataformes de crowfunding per intentar recaptar encara més fons.

Volem donar les gràcies des d’aquestes línies a Pomes LIVINDA per aquesta gran oportunitat que ens donen i a totes les persones que han treballat per la presentació d’aquest projecte, des de les jugadores d’equips base del Club i entrenadors/es que han participat en la gravació del vídeo, com a la Júlia Crespo i al Carles Sallan (pare de jugadora del Club) pels treballs de gravació, edició, muntatge i presentació del projecte final. Sense totes elles no s’hauria aconseguit. Moltes gràcies a tots i totes i moltes felicitats.

Som-hi CB LLEIDA!!!!

 

Us facilitem els enllaços de la noticia als dos dieris locals

Segre  Ajuts a dos projectes de clubs lleidatans

Mañana  La plataforma Ellas son de aqui patrocina cinco nuevos proyectos