Club Basquet Lleida > Notícies > EL CB LLEIDA A LA PREMSA (03-11-18)

EL CB LLEIDA A LA PREMSA (03-11-18)

Aquesta setmana la premsa local ha destacat diferents notícies del CB LLEIDA. El diari La Mañana publicava la gran victòria del Sènior EKKE davant del Banyoles en un partit on les lleidatanes van anar sempre per davant. La victòria merescuda del Sènior MARQUÈS davant del CB Lluïsos en un partit molt ajustat. I finalment la derrota davant el Vallfogona del nostre Preinfantil.

El diari Segre, a l’edició Esport Base, publicava la victòria en un partit amb actitud de les Infantils EKKE B front el Sedis. La també victòria del Cadet LUÍS LAX AUTOCARS davant la Peña Fragatina en un partit on la segona part va ser decisiva. El primer triomf del Júnior LUÍS LAX AUTOCARS davant del  Draft Gramenet. La victòria molt treballada del Mini UNICARS PONENT front la Salle Manresa i finalment la victòria del Sènior DECO TEBA’S davant el CEP Vallfogona on les lleidatanes van ser  més lluitadores.

Us facilitem els enllaços de les notícies.

Diari Segre:

La intensitat porta al triomf (infantil EKKE B)

El CB Lleida guanya a la segona part (Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL)

El CB Lleida suma la primera (Júnior LUÍS LAX AUTOCARS)

Victòria treballada del CB Lleida (Mini UNICARS PONENT)

El CB Lleida venç des de l’inici (Sènior DECO TEBA’S)

Diari La Mañana:

Victòria del CB Lleida  a la Copa Catalunya (Sènior EKKE)

Una gran recta final de tercer període decanta la balança per al CB Lleida (Sènior MARQUÈS)

El CB Lleida acusa una mala actitud inicial (Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS)

 

Fem CB, fem bàsquet