Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ OFICIAL EQUIPS CB LLEIDA 2018/2019

PRESENTACIÓ OFICIAL EQUIPS CB LLEIDA 2018/2019

 

Aquest diumenge 11 de novembre de 2018 al pavelló Barris Nord ha tingut lloc la PRESENTACIÓ OFICIAL D’EQUIPS DEL CB LLEIDA.

Coincidint amb el partit corresponent a la novena jornada del Campionat de Copa Catalunya del primer equip del Club, l’EKKE CB LLEIDA. s’han reunit al pavelló els 14 equips del Club que participen en competicions oficials i els equips de l’Escola de Bàsquet, Equip Inclusiu amb la Fundació Aspros i l’Equip de Veteranes.

Grades plenes amb totes les jugadores i tècnics del Club amb les seves respectives famílies i l’acompanyament d’autoritats representants del Departament d’Esports de la Generalitat, Diputació de Lleida i Ajuntament de Lleida, així com dels Patrocinadors del Club. A tots ells volem agrair el suport i ajut al Club en la promoció i difusió del bàsquet femení.

Ambient de festa al pavelló. Desfilada d’equips, cantada general per part de les jugadores de l’himne del CB Lleida, foto de família i berenar col·lectiu com a colofó de l’acte.

Us adjuntem, en aquesta notícia, l’enllaç a l’apartat Galeries de la web on trobareu totes les FOTOS de la PRESENTACIÓ 2018/2019.

https://www.cblleida.cat/?page_id=86221

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i especialment als nostres fotògrafs oficials Carles Sallan i Ramon Tarragó.

SOM-HI CB LLEIDA!!!!!!