Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 24/25 DE NOVEMBRE.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 24/25 DE NOVEMBRE.

1-L’Almeda venia a Barris per jugar contra el Sènior EKKE amb un full de serveis immaculat, 10 partits i 10 victòries. És més, havia guanyat a la pista del segon i el tercer classificat. I va demostrar el perquè. Un equip sòlid, amb un físic envejable (jugadores molt altes i fortes) i una profunditat de banqueta extensa. Per si no n’hi havia prou, una base que demostrava un nivell clarament superior a totes les altres jugadores. Una d’aquelles jugadores que, estant a l’equip contrari et fan la guitza, però no et queda més que gaudir del seu joc. Les nostres van competir i sempre vam estar a una distància (al voltant de 7 punts) que pensàvem que en qualsevol moment ens podríem apropar. Però no. No vam tenir un partit excels que hagués estat necessari per vèncer . “Només” fent un bon partit, ahir, no n’hi havia prou.

2- El Sènior MARQUÈS rebia a un Sant Gervasi que tan sols havia guanyat dos partits. Una victòria significava allunyar-lo a dues victòries. Malauradament vam perdre. Partit molt igualat, marcat d’inici per les baixes i en el transcurs del partit per la dificultat d’ambdós equips per encistellar (cap dels dos equips va arribar als 50 punts). Especialment els tirs lliures de les nostres va ser una ferida sagnant durant tot el partit. Si el percentatge hagués estat, no bo, sinó decent, el partit ens l’haguéssim endut. És obvi que cal millorar, sobretot, la faceta ofensiva (84 punts en els últims dos partits). Seguim!!!! Aixecar-se i a millorar, queda un món de Lliga i aviat recuperarem lesionades!!!

3- El Sènior C DECO TEBA’S rebia a Cappont al líder imbatut Tàrrega. La ratxa de 7/0 de les rivals feia respecte. La tarda però no va ser ofensivament molt productiva pel líder , que només van fer 21 punts!!!. La defensa intensa i ben executada per les nostres jugadores i el poc encert de les visitants van fer que el resultat final fos molt més ampli del que es podia esperar (+42). Ara els dos equips compartim lideratge amb una sola derrota un cop acabada la 1a volta. Ara no retornem a la competició de la Lliga fins després de vacances Nadalenques. Millor com a líders!!!!

4- El Júnior LLEIDA.NET de Preferent, diumenge passat, a part de guanyar un partit quasi miraculosament, va seguir mostrant símptomes de millora. Dissabte ho va tornar a fer i va competir de tu a tu contra el Joventut de Badalona. Al partit d’anada les badalonines van guanyar de forma molt clara (+ 26). Aquest cap de setmana el partit va tenir alternatives en el joc i en el marcador, semblava que podíem aconseguir la primera victòria a domicili. L’equip és obvi està millorant. Possiblement l’equip està assimilant millor el nivell de la categoria, la simbiosi equip tècnic i jugadores millora i, seguríssim, la recuperació de les lesionades ajuda força.

5- El Júnior LUÍS LAX  AUTOCARS jugava contra un Agramunt últim a la taula i que encara no sap el que és guanyar. El partit no ha estat excels, ho demostra els 54 punts fets entre els dos equips. Aquesta victòria, al final contundent i clara, ens ha d’ajudar a pujar l’autoestima i la confiança. Feia dos partits que no arribàvem als 40 punts i això quasi es fa imprescindible per poder sumar més victòries. Dissabte a Calaf, un equip una mica per damunt de nosaltres. Ho intentarem!!!

6- El Cadet ROC ROI anava fins a Sant Cugat per jugar contra un equip de la part baixa. Nosaltres potser, que havíem perdut 4 partits seguits després de cinc victòries consecutives, teníem certs dubtes. Va ser començar el partit però, i tot va ser bufar i fer ampolles. Des d’una intensitat defensiva magnífica que vam saber mantenir durant els 40 minuts i un atac molt ordenat vam anar marxant al marcador sense dificultats. Victòria amb un marcador molt clar a favor nostre i que signem després del millor partit de la temporada. Al ser un equip de ratxes, vol dir que ara ni encetem una de victòries??? Ho esperem!!!

7- L’OPEL LLEIDAMÒBIL Cadet anava a un desplaçament, a priori, sense massa dificultats atenent a la classificació distant d’ambdós equips. La pista de Vallfogona però sempre és una dificultat afegida. L’equip va fer un bon treball i va guanyar amb certa comoditat. Bon treball especialment en atac on aconseguíem el record d’anotació d’aquest any (78 punts). Diumenge rebrem al Maristes que, com nosaltres, està a un partit del líder Calaf i que ens ensenya un balanç idèntic al nostre (7 victòries i una derrota). Derbi de ciutat interessantíssim!!!!!

8- Comentàvem la setmana passada d’intentar millorar els resultats de fora de casa. Doncs en una pista que no era gens fàcil, contra un equip que presentava uns resultats una mica pitjor que els nostres, contra el fet d’haver de matinar una mica per anar fins a Sabadell,.… l’Infantil EKKE A feia un bon partit i s’emportava els dos punts. Va haver-hi alternança en el marcador i va haver-hi igualtat. Al principi de la segona part un parcial seu de 7/0 ens posava per darrere. Un cop vam pujar un esglaó el nivell d’intensitat defensiva, al Sant Nicolau se li van fondre els ploms. Victòria!! Lliga igualadíssima. Interessant cada partit.

9-L’Infantil EKKE B jugava a Cappont davant el Bellpuig que ens presentava les seves bones credencials: 5 victòries i dues derrotes. Nosaltres portàvem 4 victòries i 3 derrotes. Per tant, semblava que hi hauria igualtat. El primer quart confirmava el pronòstic (11/12). El segon quart, especialment productiu en atac (25 punts) ens donava un avantatge de 16 punts al descans i el contrari mig grogui damunt la lona. Un tercer quart boníssim en atac i defensa (27/2) ens regalava una victòria i, sobretot, les millors sensacions de la temporada. Un equip que en aquest viatge, ha donat un parell de passes endavant des de l’inici de competició. Felicitats!!

10- El Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS jugava contra l’intocable i invicte Mollerussa que domina el grup de manera aclaparadora. Malgrat notar certes millores en el joc en relació a altres partits, la veritat és que no vam poder competir contra un rival superior, a dia d’avui, en tots els aspectes. A poc a poc hem d’anar agafant la mida del camp, cistelles, pilota,.… el primer any de cistella gran mai és fàcil. El cap de setmana vinent també ens posaran dificultats però el rival no és el d’aquest cap de setmana. A veure si podem, com a mínim, estar més a prop del triomf. Confiem.

11- El Mini UNICARS PONENT, igual que les seves germanes grans, jugava contra el líder que també domina el grup de manera clara. Un equip, el CN Sabadell que guanya els partits sempre amb diferències voluminoses. Nosaltres anem segones i, a hores d’ara, podem competir quan juguem contra elles però la victòria és quasi impossible. Vam estar a un nivell bo en defensa i això va fer deixar al rival amb menys punts del que està acostumat a fer. En atac vam fer la pitjor anotació de la temporada. Evidentment la intensitat defensiva del rival va ser decisiva. Tampoc, potser, vam tenir l’encert d’altres dies. I atenció!!! Diumenge, a Pardinyes, ens juguem quedar segones del grup!!!!!!! Som-hi!!!!!!!!!!

12- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES començava el partit d’una manera entusiasta, activa i encertada. A poc a poc però va anar baixant el rendiment i el Ceng es va anar imposant de manera progressiva. A Artesa havíem perdut de 50 a la primera volta. Ahir la derrota es va produir però la diferència va ser molt menor (-11). Cal estar contents de la progressió de l’equip, cal estar contents del partit en línies generals. El proper cap de setmana anem a Fraga. Atenció, aquí les vam superar de 9 punts. Les podrem vèncer a domicili?? Ho intentarem!!

13- El Mini LLEIDA.NET rebia un Balaguer al que allí havíem guanyat a la primera volta. Dissabte però les balaguerines ens van superar. Va ser un partit igualat, amb un maremàgnum de faltes personals excessiu (4 jugadores expulsades a mini!!) i que, possiblement ens va descentrar una mica. Era un d’aquells partits on hi havia opcions de superar al contrari d’un nivell molt similar al nostre. Finalment però, no va poder ser. Llàstima.

14- Les nenes de l’Escola i Preminis anaven a Cervera diumenge a la 3a Trobada. I ja va haver-hi cosetes que demostren la seva millora en unes i altres. En les més xiques va haver més lluita, més passades entre elles i més concentració. Per altra banda les preminis cada cop se les veu més valentes, amb més ganes d’encistellar i millorant l’actitud defensiva. Anem progressant!!!!

A LA MEVA BOLA

Les dones han marcat la meva vida des de ben petit. La meva mare va morir quan jo tenia 2 anys, viure amb la seva absència no és gens fàcil i, en certa manera, deixa unes petjades i cicatrius perennes. Sóc l’únic home entre 4 germanes que encara avui adoro i amb les que em comunico diàriament. Potser per això sempre m’ha estat més fàcil relacionar-me amb el sexe femení, potser per això la meva part femenina en el caràcter no és minúscula. He viscut entre problemes, ansietats, inquietuds, anhels i il·lusions femenines. He vist moltes més calces que calçotets i més “rímels” que màquines d’afaitar. Per tot això, l’orgull de pertànyer a un club com el nostre.

Ahir va ser el dia contra la Violència de Gènere. Des d’un club exclusivament femení no podíem fer altra cosa que fer-ne el màxim ressò. A les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter, en les que cada cop som més actius (seguiu-nos si encara no ho feu!!!), ens hem adherit a la campanya. Per altra banda hem fet cartells i fotos després dels partits, hem llegit el manifest en els partits dels 3 sèniors,.

No puc deixar de pensar però que és ben trist que encara sigui necessari fer-ho. Últimament cal reivindicar la llibertat i el dret de decidir de la dona, cal reivindicar la llibertat i el dret a decidir d’un poble,.… Des de fa uns anys, voleu dir que aquest món no ha posat la marxa enrere???

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com