Club Basquet Lleida > Notícies > EL DECO TEBA’S CB LLEIDA INICIA LA COPA FEDERACIÓ SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL

EL DECO TEBA’S CB LLEIDA INICIA LA COPA FEDERACIÓ SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL

La COPA FEDERACIÓ és una competició en què hi participen els 8 primers classificats de la Categoria Sènior Territorial Femenina de Lleida una vegada finalitza la 1a volta de la 1a Fase del Campionat de Lliga.

El sistema de competició consisteix en una Eliminatòria Prèvia on els 4 primers classificats surten com a caps de sèrie i s’enfronten als 4 següents classificats segons sorteig realitzat aquesta setmana a la Seu de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet.

Aquesta primera Eliminatòria (amb partits d’anada i tornada) s’inicia aquest cap de setmana  i el DECO TEBA’S CB LLEIDA s’enfrontarà al CB TORREFARRERA B el proper diumenge dia 2 de desembre a les 12:00 hores al Pavelló Municipal de Torrefarrera. El partit de tornada serà el cap de setmana del 15/16 de desembre.

Els equips classificats disputaran el cap de setmana del 12 i 13 de Gener la Fase Final d’aquesta COPA FEDERACIÓ en sistema de Final Four on el dia 12 de Gener es disputaran les semifinals i la gran Final tindrà lloc el dia 13 de Gener.

Us mantindrem informats dels resultats de la competició mitjançant l’apartat Resultats de la web així com a les xarxes socials twitter i instagram.

Molta sort a l’equip (jugadores i equip tècnic). Som-hi noies!!!!