Club Basquet Lleida > Notícies > Crònica Setmana del patrocinador: CALLES ADVOCATS (premini)-CB Balaguer

Crònica Setmana del patrocinador: CALLES ADVOCATS (premini)-CB Balaguer

El CALLES ADVOCATS premini rebia a Cappont al CB Balaguer en el partit que tancava la setmana del seu patrocinador. Ha estat un partit super emocionant, ha estat necessària una pròrroga per decidir el guanyador. A la primera part hem estat millor que les balaguerines (20/11), la segona ha estat per les visitants i un 35/35 al final del partit. Al temps extra, un magnífic parcial de 9/0 ens ha donat dos punts per les noies de la Núria i Pau Aresté. Un equip que està compost per: L’Aina Roselló i la seva velocitat supersònica, la Júlia Pascual amb la seva actitud i les ganes d’aprendre inacabables, la Georgina Hernáiz amb els seus moviments àgils i molta actitud en atac, la Mercè Brufau decidida i amb molta força, l’Edna Albana amb una esquerra privilegiada, la Marina Albana amb molt bon tir prop de cistella, l’Elisenda Pubill amb tanta força com actitud, l’Adja Ba on les ganes amb defensa són màximes, l’Helena Martín on destaca el seu tir i la bona actitud ofensiva i la Marie Rose Gomis que va sempre amb força cap a la cistella per fer dos punts.

Elles són el futur!!!!!!!!