Club Basquet Lleida > Notícies > Crònica Setmana del Patrocinador: Mini UNICARS PONENT – Barça CBS

Crònica Setmana del Patrocinador: Mini UNICARS PONENT – Barça CBS

Era l’últim partit de l’any i l’últim d’aquesta primera Fase. El resultat havia de certificar la 2a plaça del grup i classificar-se per jugar amb els millors equips catalans després de vacances. Vam començar adormides i en acabar els 10′ el resultat era d’allò més igualat. Petita empenta abans d’arribar a la mitja part que ens donava un avantatge de 11 punts, menor però del que es podia preveure. A la represa, amb un 30/10 en 10 minuts, deixàvem ja el partit totalment sentenciat. Fase acabada amb victòria i a partir de gener un repte majúscul!!!! Dissabte va debutar Maria Cuesta que va demostrar la seva decisió, ganes i valentia. La resta de les jugadores van ser les habituals.

El repte de la 2a fase el jugarem amb: l’Helena i la seva habilitat i decisió per anar cap a cistella, la Irene tota constància i treball, la Mar i la seva tècnica, l’Olaya directa i sobrada de valentia, l’Ares i la seva velocitat ofensiva i defensiva, la Blau Begué i la seva habilitat i visió de joc privilegiada, la Jana i la seva constància i generositat, la Marta amb la seva rapidesa en la presa de decisions, la Blau Pujol amb una energia incombustible i l’Emma amb una ambició sense límits i aprenentatge constant.

Molta sort noies!!!!!!! Felicitar a la Júlia i l’Anna pel gran treball realitzat!!!