Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 19/20 DE GENER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 19/20 DE GENER.

  1. El Sènior EKKE rebia al segon classificat, un Uni Girona que només havia encaixat dues derrotes. I entrada al partit de somni!! Una defensa per ensenyar als cursos d’entrenadors més un atac amb un encert descomunal des de més de 6,75 (10/18 a la primera part i 5/5 al principi!!!!) feia que anéssim a la mitja part quasi amb el partit resolt (38/14). La segona part vam complir el primer objectiu, que el rival no entrés al partit. Després repartint minuts, somriures i cares de satisfacció per gaudir i reviure alguns moments màgics viscuts a la primera part. Brutal!!

2. El Sènior MARQUÈS dissabte jugava a Cappont amb un dels equips de la part alta. Mal inici que, a poc a poc, vam anar encaminant cap a un partit igualat. Entràvem a l’últim quart amb una petit avantatge i semblava que, després de moltes setmanes, aquest cop sí!! Arribàvem empatades en el marcador 50/50 a manca de 6 minuts. Aleshores va venir a visitar-nos la ceguera en atac i el desencert, ….. Una altra derrota (51/59). Penúltimes. Preocupació.

3. El Sènior DECO TEBA’S diumenge tancava la Jornada dels equips del club. Després de la decepció de la passada setmana, aquesta ens visitava un rival dur: el Cervera. Al partit d’anada vam guanyar sobre la botzina un partit d’infart. Diumenge també en un partit igualadíssim aconseguíem guanyar i, en conseqüència, mantenir la primera plaça.

4. El Júnior LLEIDA.NET, contra un rival millor, sobretot físicament, aconseguia fer un bon partit i jugar de tu a tu. Només una mica més d’encert ens va privar d’aconseguir una victòria que, números en mà, no era gens previsible. Contents perquè l’equip ha demostrat la progressió òbvia que a poc a poc va deixant sobre el parquet.

5. El Júnior LUÍS LAX AUTOCARS venia d’una derrota en un bon partit. Dissabte, en un partit nocturn el feia molt irregular, amb excés de desencert de cara a cistella i, per tant, baixa producció ofensiva (37 punts), …. Molt difícil de guanyar amb aquests guarismes.

6. El Cadet ROC ROI visitava un Mollerussa que porta només una victòria i , a priori, havíem de guanyar d’una diferència àmplia. Elles hi van posar la intensitat, nosaltres totes les errades en qualsevol llançament de més de dos metres. Victòria agònica en un mal partit. Ja hem tingut el dia ximple de la temporada. Cap més, sis plis.

7. El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL, en el primer partit en què realment arriba força ajustat en els últims minuts, va perdre a La Seu. Era una pista d’un equip que va una mica per sota a la classificació, fora de casa,… tot això ja indicava les dificultats que trobaríem. Partit molt igualat que va decidir uns minuts finals on elles van ser millors. Bon balanç en acabar la primera volta. 11 victòries i 2 derrotes.

8. L’Infantil EKKE A rebia l’Almeda. Mirant des de fora hi hi havia una diferència física a favor nostre evident (possiblement elles eren de 1r any). Aquest fet, la bona defensa durant tot el partit i una bona selecció de tir i paciència en atac, ens va donar possibilitats bones de llançament que vam aprofitar per anotar (sobretot després de bones divisions i extrapass). Instal·lades en un segon lloc compartit amb 2 equips més. Molt bé!!

9. L’Infantil EKKE B, que juga a la Territorial lleidatana, rebia un Cervera que estava un lloc i un partit per darrere a la classificació. Es podia preveure un partit igualat. Les cerverines però, sortien millor a l’escenari i posaven 20 punts de distància. La competitivitat, les ganes i la confiança van sortir i vam arribar a estar molt i molt a prop. Al final però, derrota de 3 punts.

10. El Mini UNICARS PONENT rebia un Hospitalet que, mirant resultats d’ambdós equips, segons els pronòstics, havia de superar-nos. Les noies però, en un partit molt complet, competit i emocionant aconseguien una victòria de molt de mèrit. Competirem millor el proper cap de setmana contra un rival que, en els dos partits en què ens hem enfrontat, ens han superat de forma relativament clara? Esperem i confiem.

11. Doble partit del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES. Aquesta segona Fase tenim rivals de més nivell i, de moment, estem notant el canvi. Ens hem d’acostumar una mica a un ritme més elevat, hem de tenir més “duresa” en defensa, ser una mica més productives en atac,… Bé, a poc a poc i bona lletra. Ho farem!!!!

12. Diumenge, una altra petita matinada per desplaçar-se a Agramunt de les petites de l’Escola i Preminis. Com sempre moltes ganes de jugar i córrer per la pista. Cada cop veiem algun progrés i això és una satisfacció. També és veritat però que ens costa arrancar!!!

A LA MEVA BOLA


Dissabte sortíem a les 21h. del pavelló de Cappont per anar a sopar amb amics del bàsquet. I no podia deixar de sentir certa pena i una mica de ràbia a l’acomiadar-me dels pares que entraven a aquella hora. I és que quedava un partit per començar! Dissabte a les 21 hores! Sóc dels que penso que la Federació té un bon funcionament i organització. Malgrat tot, mai he entès que no permetin que puguem començar els dissabtes els partits a les 15 hores i, en conseqüència, que l’últim partit no sigui excessivament nocturn. No pot ser, com ara, un hàbit sortir a les 23 h. del dissabte del pavelló. Ho hem demanat algunes vegades i la resposta sempre és: “la Normativa no deixa”. I?


Les normatives no es poden canviar? Les normatives no han de fer-se per afavorir la competició i el funcionament en tots els aspectes?? Una cosa tan senzilla, pot ser que sigui tan difícil de canviar com la Constitució?? No poden mirar quins horaris de joc utilitzen altres esports i saber com els hi funciona??
Bé, la temporada vinent ho tornarem a demanar. Esperem que aquest cop no sigui, com sempre, una resposta que es refugiï en la normativa i no en el seny!!! Quan algú ho ha de defensar des de la llei i no des de la raó és que no anem bé. I als catalans, ja bé que ens sonen aquestes cantarelles,….

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com