Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 26/27 DE GENER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 26/27 DE GENER.

1. El Sènior EKKE jugava un partit ajornat al camp del Draft Gramanet que posa punt final a la 1a volta. Les nostres van dominar tot el partit el marcador, fins i tot al 3r quart vam agafar un avantatge significatiu que pràcticament sentenciava el partit. 15 partits (balanç de 10 v. i 5 d. ) i quarta posició compartida. Fantàstica primera volta que ens fa somiar jugar la Fase d’Ascens com a premi. Malgrat tot, cal posar els peus a terra, que el play-out de descens tampoc està tan lluny.
2. El Sènior MARQUÈS avançava un partit i rebia un Pare Manyanet que és de la part alta. 1a part competida (-1) , i a partir d’aquí el rival marxava de forma continua i irremediable. Fases de precipitació, desencert en el tir i una defensa massa feble (84 punts encaixats) . 1a volta i un partit de la segona: 16 partits (balanç de 3 victòries i 13 derrotes i penúltima posició). Té sortida el laberint?
3. El Sènior DECO TEBA’S, líder de la Lliga, es desplaçava a Bellpuig per enfrontar-se al cuer i verge de victòries. A casa havíem guanyat de més de 40 i semblava, a priori, que el partit no tindria massa dificultats. No vam fer un bon partit i la victòria no va ser un bufar ampolles.
4. El Júnior Preferent LLEIDA.NET necessitava una victòria per afrontar aquesta 2a Fase amb optimisme i esperances. El Draft Gramanet era d’aquells rivals que s’havia de guanyar sí o sí . Una 1a part molt igualada i al tercer quart un parcial molt favorable (22/10) ens donava en safata la victòria. Esperança!!
5. El Júnior LUÍS LAX AUTOCARS jugava al camp del Tàrrega que anava un partit per damunt de nosaltres a la classificació. Es preveia doncs, un partit igualat. I els pronòstics es van complir!! El rei del partit va ser el desencert i la poca efectivitat de cara a cistella (no s’arribava als 70 punts entre els dos equips). El que menys va fallar, l’equip local, es va emportar una victòria discutida i incerta fins a l’últim segon. Llàstima.
6. L’Infantil EKKE B, de Territorial, jugava a Balaguer contra el potent Balaguer que només ha perdut un partit en tota la Lliga. A casa no havíem tingut opcions i ens havien superat molt clarament. Diumenge però, la nostra resistència, malgrat la irregularitat en certs minuts, va ser més dura. L’equip local, malgrat no va veure perillar la victòria, va haver de posar tots els arguments sobre la pista.
7. Victòria del Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS davant un equip que anava per sota nostre en la classificació. Vam anar de menys i a més i acabàvem el partit amb bones sensacions. Sobretot en tota la faceta defensiva. Ofensivament, sobretot a estones, també vam estar millor que altres partits.
8. Després de la magnífica victòria davant L’Hospitalet de la setmana anterior del Mini UNICARS PONENT, esperàvem posar amb moltes més dificultats al Sabadell que les dues anteriors vegades. La veritat és que la seva intensitat i la velocitat en totes les accions van fer que, tot i competir, no lluitéssim per la victòria.
9. El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES encara està adaptant-se al nivell del nou grup d’aquesta Segona Fase. Dissabte vam tornar a perdre davant un Agramunt superior. Les nostres però , que van canviar a horari de matí, van estar massa apàtiques en moltes accions del joc i poc encertades de cara a cistella.
10. El Mini LLEIDA.NET jugava contar un rival dur defensivament. Les nostres van començar una mica toves. A mesura que anaven passant els minuts ens adaptàvem millor . No hi vam ser a temps i la derrota va ser un fet. Ara tenim un balanç d’una victòria i una derrota en la Segona Fase. El proper cap de setmana a Tàrrega desfarem l’empat. Favorablement?
11. El Premini CALLES ADVOCATS jugava al camp de l’Agramunt contra un equip mixte. La superioritat física local vam poder superar-la, sobretot, a base de molta intensitat i actitud. Bon partit encara que una mica mancat d’encert de cara a cistella.

A LA MEVA BOLA

 Aquest dissabte tenim un repte. El club té un repte: que les grades de Barris (DISSABTE A LES 18:00) presentin un aspecte que mereix tot un partit de COPA CATALUNYA televisat. Si!! Xarxa TV i Televisions Locals faran el partit en directe. El partit és força important per poder seguir mantenint el 4t lloc compartit en el qual ens trobem després de la victòria de dissabte a Gramenet. El rival, el Mataró, va per sota nostre i continua sent un rival per optar a la 4a plaça a la què també aspira. Una victòria de les nostres significaria, pràcticament, descartar-les ja per aquesta posició.

A més a més, el club començarà una iniciativa que durem a terme en cada partit de l’equip a casa: un sorteig patrocinat per diferents empreses de Lleida. Aquest dissabte començarem amb DISTRIBUCIONS RAMÓN que ens oferirà un magnífic lot que consisteix en :

1 ESPATLLA DE BODEGA 
1 XORIÇO IBÈRIC
1 SALSITXÓ IBÈRIC
FUSTA DE SUPORT PERNILERA
JOC DE GANIVET I BROCA.

Els assistents només hauran de recollir un número, SENSE CAP COST, i encreuar els dits o encomanar-se a la senyora atzar.

Per altra banda també repartirem els premis del sorteig de Nadal del club que van anar a parar a Berta Ibars, Mireia Ibarz i Anna Romero.

Us apunteu a passar la tarda de dissabte a Barris???!!!!