Club Basquet Lleida > Notícies > Petita crònica i presentació del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES

Petita crònica i presentació del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES

Ens enfrontàvem a un rival que ja ens havia guanyat dues vegades aquesta temporada. La seva superioritat física encara es va fer més evident al no poder jugar dues de les noies més altes nostres. En defensa vam començar sense la intensitat necessària i en atac vam abusar del bot. A mesura que corrien els minuts vam anar millorant en tots dos aspectes i vam igualar més els parcials.

L’equip el formen:

L’Ares Domínguez, és el somriure i la generositat permanent. Assistent. L’Ares Barberà, el treball constant i a la recerca de la perfecció. Maria Cuesta, el seu progrés es veu cada dia. Lluitadora amb força tècnica. Lila Barrau, destaca la seva visió del joc i el seu domini en el bot. La Maria Martin amb piles que no s’acaben mai. Sempre treballant per l’equip en atac i defensa. La Gwyneth Sopena, la jugadora de cistelles inversemblants i de la generositat sense límits. L’Eli Artacho que quasi sempre encerta en la presa de decisions , analitza i actua bé. Bona visió de joc..

La Chelsea Onyeka és la potència de l’equip. Els rebots tenen molts cops les seves mans com a destinatàries. La Laia Gòdia treballa sense descans i amb això li sumem una gran ambició que promet progrés.

La Laia Jorge, la seva intel·ligència a la pista fa que es mogui cada cop millor sota cistella. La Meri Pubill, la seva constància es fa palesa en dues coses: animant a tothom i treballant damunt la pista.