Club Basquet Lleida > Notícies > L’EKKE CB LLEIDA TELEVISAT AQUEST DISSABTE

L’EKKE CB LLEIDA TELEVISAT AQUEST DISSABTE

Aquest proper dissabte 2 de febrer de 2019, a les 18:00 hores, al Pavelló Municipal Barris Nord, i retransmés per La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i per streaming a través de la plataforma XALA, l’EKKE CB LLEIDA i l’UE Mataró disputen el partit corresponent a la 16ena jornada del Campionat de Lliga a la Categoria Copa Catalunya.

L’equip dirigit per l’Albert Puig segueix el seu camí a la Categoria amb pas fort per tal d’aconseguir la millor classificació possible. Actualment porten tres victòries seguides amb un global de 10 victòries i 5 derrotes i es troben situades a la 5ena plaça de la classificació, empatades amb l’equip que ocupa la 4a plaça i que disputaria el play-off d’ascens.

A més, us informem que durant la mitja part del partit es farà l’entrega dels regals corresponents a la Rifa de Nadal del CB LLEIDA a les 3 jugadores del Club que van resultar guanyadores.

També realitzarem un sorteig entre tots el presents d’una espatlla de bodega, embotits ibèrics acompanyats de la fusta de suport pernilera i un joc de ganivet i broca, gentilesa de l’empresa DISTRIBUCIONS RAMON  https://www.distribucionsramon.com

Us esperem a totes i tots a Barris Nord per tal d’animar l’equip i donar tot el suport que siguem capaços. Passarem una tarda de bàsquet molt emocionant. Us necessitem!! No hi falteu!!! SOM-HI!!!!!!

Fem bàsquet, fem CB LLEIDA