Club Basquet Lleida > Notícies > Presentació Cadet OPEL LLEIDA MÒBIL

Presentació Cadet OPEL LLEIDA MÒBIL

Les jugadores de l’equip són:
Gift Uzzi: energia i potència física en estat pur, en atac com en defensa.- Alba Sentoll: constant i treballadora, la seva millora és evident- Núria Franquesa: perseverant i constant, no defalleix- Blanca Jou: talent i delicadesa, anotadora incansable i potència en atac. – Maria Donés: en bona dinàmica de treball, domina el rebot, es troba còmoda i fa feina a la bora de la cistella – Clàudia Lòpez: 100% ànima, és una lluitadora i ho dóna tot a pista, especialment en defensa.- Marta Bernat: àgil i veloç en atac, amb visió de joc i bona passadora.- Clara Ortega: tiradora amb talent, potència i velocitat a pista.- Núria Huguet: potència i talent en atac i defensa, treballadora incansable.- Mireia Ibarz: la capitana, líder i exemple a seguir, fa bona feina en atac i defensa- Alba Ripoll: treball i constància en estat pur, espectacular en tots els aspectes defensius.- Esther Charles: la veterana de l’equip, es deixa l’ànima a pista i és molt productiva en els dos costats de la pista.- Cèlia Barbosa: anotadora incansable, gran talent ofensiu i treballadora en defensa.- Jenny Sans: ha començat a jugar aquest any, treballa i progressa a bon ritme.