Club Basquet Lleida > Notícies > Crònica del cadet OPEL LLEIDAMÒBIL

Crònica del cadet OPEL LLEIDAMÒBIL

El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL  CB LLEIDA jugava aquest cap de setmana la quinzena jornada de lliga contra el CENG Artesa de Segre, un rival a priori inferior però que venia disposat a lluitar. Uns primers 5 minuts inicials de partit molt potents de les locals (parcial de 10-0) marcaven el to i el ritme en tots els aspectes de joc: gran intensitat defensiva, control del rebot defensiu, velocitat i fluïdesa en atac. Tot i això, les jugadores visitants van saber reaccionar i respondre al joc de les de Lleida. Durant el segon període, la intensitat defensiva de les de Lleida es va poder mantenir tot i no trobar la mateixa fluïdesa en l’aspecte ofensiu; resultat de 25-16 a la mitja part. A la represa del partit, les vermelles van saber recuperar el ritme i la intensitat del principi del partit; les cadets del CB Lleida van fer gala d’una pressió defensiva 1c1 intensa que va donar lloc a molts contraatacs. A més a més, un bon joc col·lectiu al 3r període ajudava a sentenciar el partit (45-20). En el darrer quart de partit tots dos equips van saber mantenir el nivell però finalment, victòria treballada de les jugadores del CB Lleida per 55-26. Ara cal seguir treballant, queda molta temporada per endavant!