Club Basquet Lleida > Notícies > Crònica del Júnior LUÍS LAX AUTOCARS

Crònica del Júnior LUÍS LAX AUTOCARS

Partit on ja des de l’inici vam estar força bé. Al primer quart, encertades en atac i amb molta intensitat defensiva, agafàvem una renda de 14 punts. Una mica el relaxament, una mica la millora del contrari els va permetre baixar la diferència a menys de 10 punts. Segon quart on va haver-hi més igualtat i anàvem al vestidor amb la incertesa de quin equip trobaríem després de la mitja part. I el que vam trobar és un equip endollat, amb molta intensitat defensiva i amb una claredat d’idees i un encert en atac com potser no havíem vist en tota la temporada..

En resum , partit molt complet, possiblement el millor de la temporada que ens ha de fer veure les possibilitats de l’equip que en massa ocasions dona menys del que realment és capaç.

A seguir igual noies!!!!! Moltes felicitats!!!!