Club Basquet Lleida > Notícies > Crònica del Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS

Crònica del Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS

Victòria molt treballada del LUÍS LAX AUTOCARS CB LLEIDA davant del Cudós Consultors CEP Vallfogona. Començament de partit molt igualat amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips amb especial protagonisme per la jugadora visitant Ogbeide que va acabar el partit amb 31 punts.

A partir del segon període, les jugadores de la Noguera van començar a obrir forat en el marcador, arribant als 10 punts d’avantatge, que es van quedar en 8 al descans (20-28). De la mà de Jiménez i López, l’equip lleidatà va retallar diferències, posant-se a 5 punts al final del sisè període (36-41). Ogbeide va tornar a estirar la diferència fins als 9 punts, però la defensa del CB Lleida la va controlar molt bé en el darrer període fins que va caure eliminada. Amb una bona defensa, cistelles fàcils i tirs lliures, les locals van aconseguir la remuntada, que va culminar en el darrer minut Ogbesoyen amb 2 tirs lliures (55-54).

Lloar la bona feina de la jugadora mini Lila Barrau, que amb el seu bon joc i 7 punts, va ser determinant en la victòria local.

Moltes felicitats equip. Victòria de mèrit davant un bon rival!!!!