Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 2/3 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 2/3 DE MARÇ.

1- El Sènior EKKE tenia un partit important per poder conservar la quarta plaça. Rebia un Hospitalet que va per sota en la classificació (6è) però que històricament ens ha complicat molt les coses. Un partit on mai hem trobat el ritme, l’encert, la claredat d’idees ni les sensacions adients per fer un bon partit. Inclús així hem estat allí a “rebufo” quasi tot el matx. Possiblement amb una mica més d’agressivitat i de duresa ben entesa , malgrat les vacances del “feeling” i la inspiració, l’haguérem tret. Ara partit dissabte contra el rival directe per la quarta plaça: el Roser. Una final!!!!!!

2- El Sènior DECO TEBA’S jugava contra un dels 3 equips de la part baixa i que, a hores d’ara, tenen un nivell molt inferior . Partits on costa jugar bé perquè costa motivar-se i perquè estranyament es produirà un terratrèmol que sacsegi de tal manera el partit que pugui tenir emoció . Partit guanyat plàcidament amb un marcador contundent. Continuem el nostre frec a frec amb el Tàrrega per la primera posició. La resta, a bastants quilòmetres de distància.

3- El Júnior LLEIDA.NET jugava contra un equip de la part alta. La manca d’encert i claredat ofensiva no ha resultat determinant en el 1r període gràcies a una defensa molt bona tant per actitud, organització i conceptes. Al descans s’ha arribat amb un anorèxic empat a 15 que ens feia tenir il·lusions. A la represa però un demolidor parcial de 19/2 ha evaporat tota esperança. Molt bon partit en defensa i mal partit en atac. Possiblement ens falta córrer més el contraatac, agressivitat de camí a cistella, un mica d’autoconfiança i millorar la visió perifèrica per augmentar l’encert en l’elecció en la passada.

4- El Júnior LUÍS LAX AUTOCARS rebia un dels líders: l’Andorra. Una defensa molt intensa, molt activa i molt solidària ha fet que no estiguéssim tant lluny de les líders. En atac també hem tingut un dia més que acceptable. Partit que malgrat que no hem estat a prop de la victòria sí hem competit des del minut 0 fins al final. L’equip sembla que ha agafat una regularitat en les últimes jornades.

5-El Cadet ROC ROI tenia un partit que dèiem la setmana passada que era trampa. I, efectivament, així va ser. La bona entrada al partit ens va permetre fer una bona primera part i anar al descans amb avantatge (+12). Potser una mica de relaxació i un excés de confiança ens ha portat a un 3r quart per oblidar on perdíem tota la renda guanyada als primers 20 minuts. En uns últims 5 minuts decisius arreglàvem el marcador i el convertíem en favorable. Ens emportàvem els punts cap a Lleida.

6-El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL anava fins a Fraga on volia trobar una mica d’autoestima i unes quantes bones sensacions després d’un parell de mals partits. Començant per una bona actitud , vam trobar bon joc, excel·lent resultat i tot allò que havíem anat a buscar. Estem quatre equips lluitant i molt igualats per la segona plaça. Aquest ja ha de ser l’objectiu. El primer pas era Fraga i ens vam endur el que volíem. El següent, dissabte a casa contra el Balaguer. Som-hi.

7-L’Infantil EKKE A està immers en una lliga molt igualada i el camí cap a la classificació per la segona fase és una cursa d’obstacles constant . Dissabte venia el Sant Quirze que anava a una victòria per sobre. En un partit seriós, on vam veure bastants aspectes treballats en els entrenaments en les últimes setmanes, vam aconseguir una regularitat que ens va servir el triomf. A casa seva el resultat havia estat 66/49. Dissabte, curiosament, 66/48. Contra un equip amb el mateix balanç de victòries derrotes , victòria i basquetaverage. BINGO!!!!

8-L’Infantil EKKE B de Territorial lleidatana matinava de valent dissabte al matí camí a Tremp per començar a jugar a les 9,30. El Tremp instal·lat en la darrera plaça i amb un sol partit guanyat no va posar massa resistència . Partit resolt amb comoditat on vam atacar bastant bé i, possiblement, vam encaixar alguns punts de més dels que tocaven. Dissabte, derbi de club contra les preinfantils.

9-Les Preinfantils LUÍS LAX AUTOCARS, amb baixes i dos minis, jugaven contra el 3r classificat.: el Cervera. Bon partit malgrat tots els inconvenients que ens vam trobar. Molt bona actitud i un encert relativament alt tenint en compte el rival que teníem davant. Dissabte el derbi contra les “germanes” grans de les infantils. A veure si recuperem efectius.

10-El Mini UNICARS PONENT jugava al camp del Sant Adrià. Possiblement el millor equip de Catalunya i contra el club que té la millor pedrera d’Espanya. El partit va ser de color local, com ja es preveia, i a les nostres se’ls hi devia exigir sobretot tres coses: valentia, orgull i diversió. Fins que ja cap al final vam baixar una mica l’actitud, van complir molt bé amb el que s’esperava. El proper cap de setmana, últim port de fora de categoria: el Mataró.

11-Possiblement mirant la taula classificatòria pensàvem que el partit contra el Cervera del Mini LLEIDA.NET seria igualat. És veritat que mirant els resultats podíem preveure una derrota. El partit no va ser el millor nostre i la derrota va ser clara. Les visitants van dominar el partit en tot moment. A recuperar-se!! El proper cap de setmana juguem contra el Vedruna de Balaguer amb el que ens agafem de la mà en la taula classificatòria.

A LA MEVA BOLA

Quan parlem i analitzem equips o partits parlem normalment sobre 3 eixos: tècnica, tàctica i actitud. I d’aquests eixos podem parlar-ne, almenys el “friquis” de l’esport, durant hores. Si profunditzem una mica més però, veiem que hi ha altres aspectes molt determinants en la valoració d’una jugadora i decisius en molts partits. Parlo, per exemple, de conceptes o qualitats, tant en jugadores individualment com en equips, com valentia, orgull, competitivitat, agressivitat… Tot és imprescindible per tenir un bon rendiment tècnic, tàctic i d’actitud. Són factors multiplicadors!!! De què depèn? De multitud de factors. Es poden treballar? Per descomptat!!
Es fa sobretot en les primeres i decisives edats??

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com