Club Basquet Lleida > Notícies > Presentació de l’Infantil EKKE B Territorial

Presentació de l’Infantil EKKE B Territorial

L’equip que juga a la Territorial lleidatana està fent una bona temporada i està instal·lat en la part alta de la classificació. Les jugadores que el formen són:

Alba Pérez: Agafa mil rebots en atac per la seva alçada i la seva lluita constant.
Sofia Oliva: hàbil amb la pilota i gran capacitat de decisió en el 1×1. Adriana Quiles: Apassionada i amb qualitat. Si millora la lectura del 1×1 pot fer un salt espectacular.
Irina Juárez: Ens ajuda molt en rebot i també en la intimidació defensiva. Laia Martí: Li falta una mica de confiança però és capaç de ser una gran defensora.
Blau Vilella: talent innat en maneig de pilota, bon tir exterior.
Andrea Barrau: bona en la lectura d’1×1 d’esquena, capacitat de ser líder i fins i tot agafar les regnes i pujar la pilota.
Joana Bru: jugadora que necessita d’una gran concentració però que quan ho aconsegueix té la capacitat de sorprendre’ns en atac i defensa.
Ana Rodríguez: la jugadora més decisiva pel que fa a punts per la seva gran capacitat de rebotadora en atac, sap veure el seu avantatge i aprofitar-lo. Aschale Luque: bona tiradora. El seu esforç per millorar és permanent.
Anna Vázquez: Potser la millor defensora, molt intel·ligent, hauria d’arriscar més en atac.
Blanca Esteban: el remolí de l’equip, quan té la pilota arrasa amb qui sigui quan el seu objectiu és ficar cistella.
Paula Alcaine: Amenaça molt el tir i finalitza bé les entrades. Els dies que posa tota l’actitud possible multiplica el rendiment per 10.
Ana Puig: bona tiradora de distància i bona capacitat per robar pilotes en defensa. Una “pispa”.