Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 16/17 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 16/17 DE MARÇ.

1. Reconec la “mea culpa”, reconec que estava poruc i era un partit que em feia por. La derrota dels dos màxims perseguidors el dissabte sumat a jugar contra el cuer, la distància llarga del viatge,…. feien factors diferencials que sempre poden influir en un partit i a les jugadores d’una manera inesperada. El Sènior EKKE però ridiculitzava els meus temors i deixava vist per sentència en un 3r quart contundent. Seguim quartes.

2. El Sènior MARQUÈS no aconsegueix sortir d’una dinàmica negativa. Contra un equip de meitat de taula i que a casa havíem superat no vam competir el partit. Un 20/8 després del primer i un 34/19 a la mitja part ho deixaven tot d’una dificultat quasi extrema. Va guanyar un rival directe. Seguim amb esperances.

3. El Sènior DECO TEBA’S perdia diumenge passat contra un rival a priori inferior. Diumenge visitàvem al líder Tàrrega. A casa les havíem guanyat amb claredat, a la Copa Federació el partit va ser per elles de forma molt ajustada. Ahir, malauradament, el rival va ser superior i a l’últim quart ja no teníem opcions. Una pena. Hem de tornar a agafar el corrent guanyador!!

4. El Júnior LLEIDA.NET va jugar un dels millors partits de la temporada. Si més no, el millor en defensa (31 punts encaixats). El primer i segon quart ja vam agafar les regnes del partit (15/25) però va ser en el 3er on un parcial de 8/24 ho deixava tot definit. Bona 2a Fase de l’equip en un grup on 5 equips tenen una igualtat en la classificació que fa de cada partit un repte interessant.

5. El Júnior LUÍS LAX AUTOCARS anava al camp del cuer i a més a més sabem de la seva progressió en les últimes setmanes. Per tant, a priori, no es donaven les circumstàncies per una possible sorpresa. I així va ser. Victòria sense patir que ens apropa al mig de la taula classificatòria. Arribar-hi ha de ser el proper objectiu competitiu.

6. El Cadet ROC ROI visitava al líder intractable i imbatut que, molt possiblement, té un nivell de Preferent. Bon partit malgrat la derrota. Vam competir quasi de tu a tu tot el partit… Menys l’últim quart on les locals han estat superiors. Excel·lent defensa i l’únic però, les errades no forçades en atac.

7. El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL rebia un equip de mitja taula i va complir els pronòstics. Una defensa força bona ens va donar moltes opcions al contraatac, l’efectivitat d’aquest va produir una bona quantitat de punts. Punt òptim de concentració i tot l’equip gaudint del partit. Contents!!

8. L’Infantil EKKE A rebia divendres al Sant Nicolau. La poca determinació per anar cap a cistella afegit al poc encert van fer impossible poder aconseguir la victòria. Malgrat una bona intensitat defensiva no n’hi va haver prou. Cal intentar, aquest cap de setmana fora, obtenir els punts per no baixar en la classificació que està igualadíssima.

9. L’Infantil EKKE B de Territorial es desplaçava fins a Bellpuig. El partit ja es preveia igualat, ja que les locals estaven a una sola victòria de les nostres. Va ser un frec a frec durant tot el partit. Al final, possiblement la duresa ben entesa de les locals va contrastar una mica amb que nosaltres vàrem estar toves i aquest factor va acabar desequilibrant el partit.

10. El Preinfantil rebia un poderós i líder Mollerussa. Les urgellenques van jugar un partit de bàsquet, les nostres van estar absents durant tot el partit i no vam arribar a competir. Cal millorar-ho. Cal tenir sempre actitud!!

11. El Mini UNICARS PONENT rebia un Barça que, només físicament, és molt superior. I com ja sabem, això al bàsquet és determinant. El handicap d’alguna baixa tampoc ens va ajudar. Malgrat tot, no vam fer un mal partit. Seguim aprenent amb els millors equips del país. Un orgull.

12. El Mini LLEIDA.NET s’apropava fins a Vallfogona a primera hora del matí. Les nenes van fer un dels millors partits de la temporada. Concentrades i amb molta actitud van superar amb escreix un Vallfogona que no va poder aturar l’allau d’un equip que creix partit a partit. Felicitats equip!!

13. Les Preminis  CALLES ADVOCATS, gràcies a les mil ganes que hi posen, gràcies a no donar una pilota per perduda, gràcies a la il·lusió que transmeten en cada jugada van poder superar un rival de la part més alta de la classificació. Bon partit que va fer gaudir molt totes les jugadores i equip tècnic. Felicitats!!!

A LA MEVA BOLA

Possiblement perquè la meva imaginació i recursos no donen per més i/o perquè aquesta darrera setmana s’han donat 3 fets significatius repeteixo pràcticament temàtica: la dona i l’esport.


El fet més proper s’ha donat aquí Lleida i és el naixement de l’Associació Esport Femení Lleida. Com sempre que s’inicia quelcom segur que les idees són milers. Caldrà però seguir la seva repercussió i impacte en els mesos vinents i/o anys.

El segon fet és d’àmbit català dins del nostre esport. La fita per primer cop i, per tant, històrica que ha aconseguit l’Uni Girona classificant-se per les semifinals de l’Eurocup. Partit jugat en un pavelló amb un ambient envejable.

El tercer es va produir a Madrid. És el rècord d’espectadors en un partit de futbol femení en un partit de clubs. La quantitat va ser de 60739 espectadors. Impressionant!!!