Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 23/24 DE MARÇ.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 23/24 DE MARÇ.

1 Acabava el partit del Sènior EKKE i em quedava capcot. Per la derrota, pel que podia significar o significava, per la manera,… Em quedava a veure el Júnior, la seva victòria ja apagava una mica la tristor. Arribava la notícia de que el Roser (rival per la 4a plaça) perdia contra tot pronòstic a casa contra el cuer. I un parell d’hores més tard l’Hospitalet (l’altre rival per la quarta plaça) també punxava de forma inesperada!!! Els 3 aspirants perden partits on eren clarament favorits!! Seguim!! La sensació de l’oportunitat perduda.

2 El Sènior MARQUÈS rebia al líder i, estant immers en la dinàmica de derrotes actual era difícil pensar en la sorpresa. El líder va passar per Cappont i no va donar opcions a poder lluitar per la victòria. Partit més que acceptable de l’equip que va ensenyar bons moments, possiblement, com feia dies . El cap de setmana vinent partit que val doble. Partit que port ser clau contra un rival directe per evitar el descens. A hores d’ara baixaríem.

3 El Sènior DECO TEBA’S s’havia mostrat irregular en les últimes setmanes. Ahir ho va fer al mateix partit. Bona sortida amb força encert des de la línia de 3 punts. A poc a poc però el partit es va anar ajustant fins a arribar a una igualtat absoluta. Els últims moments vam estar millor que elles i ens vam emportar els punts cap a casa. La pista, per cert, un drama.

4 El Júnior LLEIDA.NET rebia l’Igualada en un partit on era imprescindible la victòria per intentar agafar la 4a plaça que dóna opcions a lluitar per la permanència. Sempre governant el partit però sense la suficient autoritat per a tancar-lo. Només a l’últim quart vam poder posar una marxa més que les visitants ja no van poder seguir. 3 equips per una plaça i resten 3 partits!!!. Som-hi!!! No està fàcil però confiem.

5  I seguim millorant. El Júnior LUÍS LAX AUTOCARS rebia un Calaf un parell de llocs més amunt en la classificació. La bona dinàmica de joc i resultats ens ha fet tenir una confiança que ens ajuda a treure partits com el de dissabte que, probablement, no haguéssim resolt a principi de temporada.

6 El Cadet ROC ROI tenia un partit d’aquells que els entrenadors marquen en vermell. Una victòria ens donava cert avantatge i una possible invitació a quedar segones. Partit igualat exageradament. Intens. Vibrant. I quedaven 16 segons. Partit empatat. Una decisió arbitral força estranya si més no per canviar de criteri molt però que molt tard va decantar la balança. Indignació, ràbia i impotència. A seguir, no queda altra.

7 El Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL anava al camp del cuer Torrefarrera. Partit acceptable de l’equip que va resoldre sense dificultat que era el més previsible. No va ser brillant, suficient però per continuar per la part alta de la classificació. El proper cap de setmana un rival que, si mirem la classificació, ens hem de considerar clarament favorits.

8 L’Infantil EKKE A jugava al camp del Bufalà, equip de la part mitja de la taula. Derrota una mica inesperada que ens allunya una mica de la 3a plaça que era un possible objectiu assequible i meritori. Moltes faltes i una manca d’intensitat en atac, ens costa massa “atacar” la cistella, van ser dues claus.

9 L’Infantil EKKE B de Territorial començava un partit, teòricament fàcil de resoldre, sense actitud ni concentració. A poc a poc però les noies es van anar posant al partit i van començar a jugar com elles saben. Resultat? Victòria amplia davant un rival que a hores d’ara s’ubica una escala per sota nostre.

10 Sorpresa la del Preinfantil LUÍS LAX AUTOCARS. Visitava Agramunt, un equip més amunt en la classificació . En un dels millors si no el millor partit de l’any guanyava, en un partit molt ajustat, per 4 punts. La concentració durant els 40 minuts i el cap fred en moments que era imprescindible ens han ajudat molt a aconseguir els punts.

11 El Mini UNICARS PONENT jugava a L’Hospitalet. Aquí havíem guanyat en un partit on vam tenir un nivell excels. Era molt difícil repetir la gesta. La veritat és que el rival va estar millor que aquí Lleida i nosaltres pitjor. Victòria clara de les locals. A seguir gaudint de jugar contra els millors equips de Catalunya.


12 El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES jugava a Artesa contra el CENG. Rival que avui en dia és millor que nosaltres en molts sentits. Les noies però van fer un bon partit en línies generals i poden estar contentes del partit. Aquesta segona Fase és dura pels resultats però pot ser bona en l’àmbit d’aprenentatge.

La Trobada de les Preminis i Escola va anar força bé i es continuen veient les cares d’il·lusió per jugar cada partit. Especialment destacable la “guerra” continua que donen les preminis en cada partit.

A LA MEVA BOLA

Durant dues setmanes no em podré posar a jugar amb les paraules i intentar informar-vos d’una manera una mica particular de com ha anat el cap de setmana per cada equip. M’agrada fer-ho perquè, per escriure, és necessari estar al corrent de tots els equips, m’agrada perquè sempre he gaudit jugant amb les paraules i intentar fer qualsevol mena de text, m’agrada perquè em fa llegir, pensar, informar-me, contrastar ,…. m’agrada perquè molt de tant en tant m’arriba algun feed back positiu d’algú que ho ha llegit i em regala un somriure, m’agrada perquè sé que és un gra de sorra més del lema aquell nostre FEM CLUB FEM CB.

Marxo una mica lluny a viure una experiència marcadament esportiva i que sobretot sobretot intentaré gaudir. Absorbir vivències, captar sensacions, viure emocions, adquirir coneixements,…. i, com no podia ser d’una altra manera, amb mig cor i un tros de cap aquí, amb contacte diari per saber el dia a dia del que succeeixi per la Terraferma i, particularment, pel club.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com