Club Basquet Lleida > Notícies > EL CALLES ADVOCATS CB LLEIDA, CLASSIFICAT PER LA FINAL FOUR PREMINI

EL CALLES ADVOCATS CB LLEIDA, CLASSIFICAT PER LA FINAL FOUR PREMINI

Una vegada finalitzada la Lliga Regular que s’ha estat disputant a la Territorial de Lleida entre els equips de categoria Premini Femenina, l’equip CALLES ADVOCATS CB LLEIDA, ha aconseguit la quarta plaça que dona accés a la participació a la Final Four que es disputarà el cap de setmana de l’11-12 de Maig.

Els equips classificats per aquesta fita són per aquest ordre: Sedis Fustes Grau, CN Tàrrega, CENG Independentsoft Vermell i el CALLES ADVOCATS CB LLEIDA.

No està definida encara la data concreta, la seu, ni horaris del partits però us en mantindrem informats.

Només queda desitjar molta sort a totes les jugadores dirigides per la Núria i el Pau Aresté i convidar-les a que gaudeixin moltíssim de l’experiència ja que se l’han ben guanyada. Moltes felicitats noies!!!